News Archive

TrøndeLAN 2021: Kiosk Aug. 11, 2021, midnight

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Mer info kommer.


TrøndeLAN 2021: Generelle konkurranseregler Aug. 11, 2021, midnight

Reglene gjelder for alle konkurranser arrangert av Casual Gaming. Konkurranse-spesifikke regler kommer i tillegg.

§1 Deltakelse

§1.1 Alle deltakere i konkurranser må være påmeldt på Casual Gamings nettsted for arrangementet.

§1.2 Alle deltakere må følge med på Discord-kanalen relevant for konkurransen en deltar i. Her vil lag/individer bli kontaktet om kamp og resultater. Regler for kontakt kan endres per konkurranse, sørg derfor for å lese igjennom regler for den aktuelle konkurransen.

§1.3 Alle deltakere må være tilstede på arrangementet. Casual Gaming kan kreve legitimasjon som en del av denne prosessen. Dersom ikke en deltaker kan eller vil legitimeres kan vedkommende ...

Read more …


TrøndeLAN 2021! Jan. 1, 2021, 1:55 p.m.

Casual Gaming inviterer nok en gang til TrøndeLAN! LANet er det største i Trondheim og vokser for hvert år, så derfor har vi oppgradert til den nye og større Utleirahallen med plass til mange flere enn tidligere. Vi er i gang med arbeidet for å sikre enda en strålende helg med gaming, streaming, konkurranser og premiering. Dato er foreløpig satt til 15. - 17. oktober.

Informasjon om TrøndeLAN 2021 blir lagt ut fortløpende på våre nettsider, Facebook og Discord. Stay tuned and keep gaming!


Anbefaler testing for Covid-19 Oct. 6, 2020, 10:44 a.m.

Det er snart TrøndeLAN igjen og vi gleder oss veldig! Men det kommer ikke uten risiko på grunn av pandemien..

Vi anbefaler derfor sterkt at alle deltagere tester seg for Covid-19 før de kommer på LANet. Vi anbefaler dette fordi vi vil at alle skal få en trygg og smittefri helg med gaming. Testkapasiteten i og rundt Trondheim er ganske god for tiden, så vi håper alle får testet seg før helga. Husk at personer som viser tydelige symptomer ved innslipp vil bli bortvist fra området.

Igjen, vi gleder oss veldig til ei helg med mange konkurranser, gaming og god ...

Read more …


Billettsalget åpner! Sept. 9, 2020, 11:58 a.m.

Vi er glade for å endelig kunne åpne for salg av billetter til TrøndeLAN 2020!

Totalt har vi 156 sitteplasser og 44 besøkende billetter, så her må du være rask for å sikre deg inngang til Trondheims største dataparty.

Alle deltakere plikter å sette seg inn i konkurranseregler, smittevern, og generelle regler. Husk at deltakere under 15 år som kommer alene må ha med signert samtykkeskjema (dere finner den under regler). Det er ikke mulighet for personer uten billett å komme inn i hallen, dette gjelder også for bærehjelp.

Velkommen til TrøndeLAN 2020 i Utleirahallen!


Regler Sept. 6, 2020, 2:50 p.m.

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar utestengelse. Ved spørsmål, kontakt [email protected] eller spør på Discord-serveren.

COVID-19

Vi forholder oss til de gjeldende føringene fra nasjonale myndigheter med tanke på smittevern. Vi ber om forståelse av dette, ettersom overtredelser lett kan medføre smittespredning og avbrytelse av arrangementet. Smittevernet tas seriøst av crew og ved alle brudd på retningslinjene vil det vurderes umiddelbar bortvisning fra arrangementet uten refusjon av billetten.

Personer som viser symptomer på COVID-19, slik som forkjølelse, snufsing, hosting og lignende, vil ...

Read more …


Til foreldre Sept. 6, 2020, 2:28 p.m.

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til [email protected].

Yngre/førstegangs deltakere

Dataparty er veldig gøy, men det er viktig å ta vare på seg selv i løpet av helgen. Mat- og drikkeinntak, søvn og frisk luft er viktig for å fungere optimalt og for å ha en fin helg. Hver deltaker er selv ansvarlig for dette, noe som kan være vanskelig for de yngste og de som ikke har deltatt på lignende arrangementer tidligere. Det er også viktig å ha en samtale med barnet sitt angående forventninger og komme til enighet ...

Read more …


Generelle konkurranseregler Sept. 1, 2020, noon

Dette dokumentet er basert på Gamer.no sitt regelverk. Reglene gjelder for alle konkurranser arrangert av Casual Gaming. Reglene gjelder for TrøndeLAN 2020.

§1 Deltakelse

§1.1 Alle deltakere i konkurranser må være påmeldt på Casual Gamings nettsted for arrangementet.

§1.2 Alle deltakere må følge med på Discord-kanalen relevant for konkurransen en deltar i. Her vil lag/individer bli kontaktet om kamp og resultater. Regler for kontakt kan endres per konkurranse, sørg derfor for å lese igjennom regler for den aktuelle konkurransen.

§1.3 Alle deltakere må være tilstede på arrangementet. Casual Gaming kan kreve legitimasjon som en del av denne prosessen. Dersom ikke ...

Read more …


Oppdatering for TrøndeLAN 2020 July 28, 2020, 1:58 p.m.

Vi må forholde oss til myndighetenes regler for arrangementer og samlinger med tanke på korona viruset og TrøndeLAN 2020, ett viktig punkt der er begrensningen på antall deltagere. Den foreløbige grensen er satt til 200 deltagere sett bort ifra arrangøren, med mulighet til å holde minst 1 meters mellomrom til hverandre.

Dermed er Casual Gaming nødt til å sette maks antall billetter til 200. Billettsalget vil åpne når vi har mer nøyaktige retningslinjer fra myndighetene slik som sovesal og garderober.

Det vil bli en blanding av billetter både med og uten sitteplasser. Siden det er begrenset antall billetter (færre billetter ...

Read more …


Vi flytter til Utleirahallen! June 18, 2020, 12:28 p.m.

Vi har den store glede å meddele at Casual Gaming har kommet til enighet med Utleira og skal avholde TrøndeLAN 2020 i den store og flotte Utleirahallen!

Vi er meget spente på samarbeide med Utleira og vår hovedsamarbeidspartner Bitfix Gaming til å gjennomføre det beste TrøndeLAN som hittil vil bli arrangert. Det ryktes at flere aktører vil komme innom i år også, stay tuned for mer info der!

TrøndeLAN vil fortsatt bli gjennomført fra 9.-11. oktober, men slutt-tidspunktet har blitt forskøvet fra kl. 12. til kl. 15 på søndag 11. oktober. Du får da hele tre timer ekstra å være ...

Read more …