Oppdatering for TrøndeLAN 2020

Vi må forholde oss til myndighetenes regler for arrangementer og samlinger med tanke på korona viruset og TrøndeLAN 2020, ett viktig punkt der er begrensningen på antall deltagere. Den foreløbige grensen er satt til 200 deltagere sett bort ifra arrangøren, med mulighet til å holde minst 1 meters mellomrom til hverandre.

Dermed er Casual Gaming nødt til å sette maks antall billetter til 200. Billettsalget vil åpne når vi har mer nøyaktige retningslinjer fra myndighetene slik som sovesal og garderober.

Det vil bli en blanding av billetter både med og uten sitteplasser. Siden det er begrenset antall billetter (færre billetter i år enn det var deltagere i fjor) så er det førstemann til mølla som gjelder. Når det er tom så er det tomt.

Vi ber deg om å ta hensyn til andre deltagere og Crew under arrangementet, og om du blir syk enten under eller før TrøndeLAN om å ikke møte opp. Ta kontakt med oss om dette skulle skje.

Om myndighetene åpner for større arrangementer senere i høst så vil vi selvsagt se om vi kan selge flere billetter til TrøndeLAN 2020.