News Archive

Regler Sept. 6, 2020, 2:50 p.m.

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar utestengelse. Ved spørsmål, kontakt post@casualgaming.no eller spør på Discord-serveren.

COVID-19

Vi forholder oss til de gjeldende føringene fra nasjonale myndigheter med tanke på smittevern. Vi ber om forståelse av dette, ettersom overtredelser lett kan medføre smittespredning og avbrytelse av arrangementet. Smittevernet tas seriøst av crew og ved alle brudd på retningslinjene vil det vurderes umiddelbar bortvisning fra arrangementet uten refusjon av billetten.

Personer som viser symptomer på COVID-19, slik som forkjølelse, snufsing, hosting og lignende, vil ...

Read more …


Til foreldre Sept. 6, 2020, 2:28 p.m.

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post@casualgaming.no.

Yngre/førstegangs deltakere

Dataparty er veldig gøy, men det er viktig å ta vare på seg selv i løpet av helgen. Mat- og drikkeinntak, søvn og frisk luft er viktig for å fungere optimalt og for å ha en fin helg. Hver deltaker er selv ansvarlig for dette, noe som kan være vanskelig for de yngste og de som ikke har deltatt på lignende arrangementer tidligere. Det er også viktig å ha en samtale med barnet sitt angående forventninger og komme til enighet ...

Read more …


Generelle konkurranseregler Sept. 1, 2020, noon

Dette dokumentet er basert på Gamer.no sitt regelverk. Reglene gjelder for alle konkurranser arrangert av Casual Gaming. Reglene gjelder for TrøndeLAN 2020.

§1 Deltakelse

§1.1 Alle deltakere i konkurranser må være påmeldt på Casual Gamings nettsted for arrangementet.

§1.2 Alle deltakere må følge med på Discord-kanalen relevant for konkurransen en deltar i. Her vil lag/individer bli kontaktet om kamp og resultater. Regler for kontakt kan endres per konkurranse, sørg derfor for å lese igjennom regler for den aktuelle konkurransen.

§1.3 Alle deltakere må være tilstede på arrangementet. Casual Gaming kan kreve legitimasjon som en del av denne prosessen. Dersom ikke ...

Read more …


Oppdatering for TrøndeLAN 2020 July 28, 2020, 1:58 p.m.

Vi må forholde oss til myndighetenes regler for arrangementer og samlinger med tanke på korona viruset og TrøndeLAN 2020, ett viktig punkt der er begrensningen på antall deltagere. Den foreløbige grensen er satt til 200 deltagere sett bort ifra arrangøren, med mulighet til å holde minst 1 meters mellomrom til hverandre.

Dermed er Casual Gaming nødt til å sette maks antall billetter til 200. Billettsalget vil åpne når vi har mer nøyaktige retningslinjer fra myndighetene slik som sovesal og garderober.

Det vil bli en blanding av billetter både med og uten sitteplasser. Siden det er begrenset antall billetter (færre billetter ...

Read more …


Vi flytter til Utleirahallen! June 18, 2020, 12:28 p.m.

Vi har den store glede å meddele at Casual Gaming har kommet til enighet med Utleira og skal avholde TrøndeLAN 2020 i den store og flotte Utleirahallen!

Vi er meget spente på samarbeide med Utleira og vår hovedsamarbeidspartner Bitfix Gaming til å gjennomføre det beste TrøndeLAN som hittil vil bli arrangert. Det ryktes at flere aktører vil komme innom i år også, stay tuned for mer info der!

TrøndeLAN vil fortsatt bli gjennomført fra 9.-11. oktober, men slutt-tidspunktet har blitt forskøvet fra kl. 12. til kl. 15 på søndag 11. oktober. Du får da hele tre timer ekstra å være ...

Read more …


Partner agreement: Bitfix Gaming May 12, 2020, 11:16 a.m.

Casual Gaming has signed a main partnership agreement with Bitfix Gaming for TrøndeLAN 2020!

They are experienced in the E-sports environment and will help make this autumn's TrøndeLAN bigger and better than ever. We look forward to working together!

During the 5-year anniversary of 2019, TrøndeLAN got a new participant record with 224 people coming in, but we still have room for many more and are aiming for another record in 2020!

Ticket sales will open during mid-summer when we have received some more information from the authorities on how we can safely carry out the event with regard to ...

Read more …


Vi planlegger TrøndeLAN 2020 May 5, 2020, 5:57 p.m.

Prosessen med å arrangere TrøndeLAN er i full sving og planleggingen er i gang.

Vi tar selvsagt høyde for retningslinjene som myndighetene har bestemt og følger med på eventuelle nye tiltak og føringer etterhvert som de måtte komme. Casual Gaming håper at våre deltakere tar sine forholdsregler fremover, slik at vi kan arrangere Trondheims største datatreff også i år.

Vi vil komme med oppdatert informasjon her på trondelan.no, samt at du kan følge med på oppdateringer via Facebook og Instagram @casualgamingno


Crew? Jan. 21, 2020, 4 p.m.

Har du lyst til å bidra til å gjøre TrøndeLAN så bra som mulig? Kanskje du har noen idéer for hvordan vi kan forbedre det? Kanskje du brenner for å arrangere spillkonkurranser eller drifte spillservere? Kanskje du har litt erfaring innen mediaproduksjon? Kanskje du bare synes rigging er artig? Eller kanskje du vil bli med på å skape stemning innad i crew?

Ordinært crew (altså ikke Event) har opptak nå! Les mer her.

Opptaket til Event-crew starter ved høsten.


Tusen takk til deltagere og støttespillere! Oct. 31, 2019, 1:38 p.m.

TrøndeLAN 2019 er vell over og vi vil takke alle deltagere som var med på å gjøre årets event til det største hittil! Vi håper alle hadde en kjempehelg og ønsker samtlige velkommen tilbake til TrøndeLAN 2020!

Vi vil også takke våre sponsorer og samarbeidspartnere for god støtte både før og under arrangementet! Oversikt over alle som har støttet og hjulpet oss finner dere ved å klikke på "Sponsors" øverst på siden.


Kioskpriser og åpningstid Oct. 17, 2019, 9:34 p.m.

Bedre sent enn aldri kommer info om kioskutvalget, prisene og åpningstider

Priser

Pizza hel: 60,-

Pizza halv: 40,-

Cola: 15,-

Global Energy: 10,-

Redbull: 20,-

Fanta: 15,-

Nudler: 15,-

Chili con Carne: 40,-

Kvikklunsj: 10,-

Kaffe: 10,-

Åpningstider

Fredag: 18.00 - 04.00 (lørdag)

Lørdag: 08.00 - 04.00 (søndag)

Søndag: 08.00 - 10.00