Få med 5. mann!

Er du klar for en skikkelig dose av gaming, latter og TrøndeLAN-stemning? Vi har i år gjort en liten endring som vil gjøre TrøndeLAN-opplevelsen enda bedre! 🎮🤩

Vi har innført "Fem på LAN"-spesialen – en sjanse for deg og vennegjengen din til å skape enda flere minner sammen! Nå tenker du sikkert, "Hva er greia?" Jo, la oss forklare:

Dersom dere ender opp med å være 5 entusiastiske sjeler som har tenkt å ta turen til TrøndeLAN, eller om dere ønsker å samle gjengen for en skikkelig LAN-fest, så har vi en deal som vil få lommeboken din til å smile bredt: Betal kun for 4 billetter når dere melder dere på som en samlet gjeng!

Skulle du og kompisgjengen være klare for TrøndeLAN i høstferien, så er veien like enkel som å vinne en runde med Fall Guys!

Så hva venter du på? Samle gjengen, rust dere opp med snacks, energidrikker og bananer, og gjør dere klar for en herlig TrøndeLAN-opplevelse.

Tilbudet gjelder kun gullbilletter (vanlig sitteplass) og kun frem til midnatt onsdag 11. oktober (før åpningsdagen).

Rent praktisk

Hvordan gjøres det?

  1. Pass på at alle brukerene har registrert seg med bruker på trondelan.no.
  2. Alle fem deltakere sender 320kr (ordinær pris 400kr) via Vipps til TrøndeLAN #639365, med beskjed "Gullbillett" og trondelan.no-brukernavnet.
  3. Send en mail til support at casualgaming.no med alle brukernavn.
  4. Når vi ser at alle har betalt så tilordner vi billettene og gir bekreftelse på dette.
  5. Deltakere reserverer selv plasser i setekartet når billetter har blitt tilordnet.

Vi snakkes på LAN!