Få med 5. mann!

Er du klar for en skikkelig dose av gaming, latter og TrøndeLAN-stemning? Vi har i år gjort en liten endring som vil gjøre TrøndeLAN-opplevelsen enda bedre! 🎮🤩

Vi har innført "Fem på LAN"-spesialen – en sjanse for deg og vennegjengen din til å skape enda flere minner sammen! Nå tenker du sikkert, "Hva er greia?" Jo, la oss forklare:

Dersom dere ender opp med å være 5 entusiastiske sjeler som har tenkt å ta turen til TrøndeLAN, eller om dere ønsker å samle gjengen for en skikkelig LAN-fest, så har vi en deal som vil få lommeboken din til å smile bredt: Betal kun for 4 billetter når dere melder dere på som en samlet gjeng!

Skulle du og kompisgjengen være klare for TrøndeLAN i høstferien, så er veien like enkel som å vinne en runde med Fall Guys! Send en melding til [email protected] for å få instrukser fra oss slik at dere kan betale. Deretter vil Casual Gaming, som er mestere i å sørge for smertefri betaling, sende dere all den nødvendige informasjonen for å gjøre den økonomiske biten så smooth som en porsjon trøndersodd.

Så hva venter du på? Samle gjengen, rust dere opp med snacks, energidrikker og bananer, og gjør dere klar for en herlig TrøndeLAN-opplevelse.

Vi snakkes på LAN!