News Archive

Regler Sept. 6, 2020, 2:50 p.m.

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar utestengelse. Ved spørsmål, kontakt [email protected] eller spør på Discord-serveren.

COVID-19

Vi forholder oss til de gjeldende føringene fra nasjonale myndigheter med tanke på smittevern. Vi ber om forståelse av dette, ettersom overtredelser lett kan medføre smittespredning og avbrytelse av arrangementet. Smittevernet tas seriøst av crew og ved alle brudd på retningslinjene vil det vurderes umiddelbar bortvisning fra arrangementet uten refusjon av billetten.

Personer som viser symptomer på COVID-19, slik som forkjølelse, snufsing, hosting og lignende, vil ...

Read more …


Til foreldre Sept. 6, 2020, 2:28 p.m.

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til [email protected].

Yngre/førstegangs deltakere

Dataparty er veldig gøy, men det er viktig å ta vare på seg selv i løpet av helgen. Mat- og drikkeinntak, søvn og frisk luft er viktig for å fungere optimalt og for å ha en fin helg. Hver deltaker er selv ansvarlig for dette, noe som kan være vanskelig for de yngste og de som ikke har deltatt på lignende arrangementer tidligere. Det er også viktig å ha en samtale med barnet sitt angående forventninger og komme til enighet ...

Read more …


Generelle konkurranseregler Sept. 1, 2020, noon

Dette dokumentet er basert på Gamer.no sitt regelverk. Reglene gjelder for alle konkurranser arrangert av Casual Gaming.

§1 Deltakelse

§1.1 Alle deltakere i konkurranser må være påmeldt på Casual Gamings nettsted for arrangementet.

§1.2 Alle deltakere må følge med på Discord-kanalen relevant for konkurransen en deltar i. Her vil lag/individer bli kontaktet om kamp og resultater. Regler for kontakt kan endres per konkurranse, sørg derfor for å lese igjennom regler for den aktuelle konkurransen.

§1.3 Alle deltakere må være tilstede på arrangementet. Casual Gaming kan kreve legitimasjon som en del av denne prosessen. Dersom ikke en deltaker kan eller vil ...

Read more …


Tusen takk til deltagere og støttespillere! Oct. 31, 2019, 1:38 p.m.

TrøndeLAN 2019 er vell over og vi vil takke alle deltagere som var med på å gjøre årets event til det største hittil! Vi håper alle hadde en kjempehelg og ønsker samtlige velkommen tilbake til TrøndeLAN 2020!

Vi vil også takke våre sponsorer og samarbeidspartnere for god støtte både før og under arrangementet! Oversikt over alle som har støttet og hjulpet oss finner dere ved å klikke på "Sponsors" øverst på siden.


Kioskpriser og åpningstid Oct. 17, 2019, 9:34 p.m.

Bedre sent enn aldri kommer info om kioskutvalget, prisene og åpningstider

Priser

Pizza hel: 60,-

Pizza halv: 40,-

Cola: 15,-

Global Energy: 10,-

Redbull: 20,-

Fanta: 15,-

Nudler: 15,-

Chili con Carne: 40,-

Kvikklunsj: 10,-

Kaffe: 10,-

Åpningstider

Fredag: 18.00 - 04.00 (lørdag)

Lørdag: 08.00 - 04.00 (søndag)

Søndag: 08.00 - 10.00


Casual Gaming presenterer: Bitfix Gaming Oct. 15, 2019, 6:04 p.m.

Casual Gaming er stolte av å presentere Bitfix Gaming (BFG) som samarbeidspartner under årets TrøndeLAN 2019 – 5-årsjubileum! De kommer med BFG Chill Out Zone hvor besøkende og deltagere kan benytte seg på av deres spillstasjoner og konsoller under hele LANet. Det vil også bli avholdt en 1V1 turnering i CS:GO på Chillout Zonen. De stiller også med crew og riggemannskap.

Chill out Zone

5+ spillstasjoner 1 Nintendo Switch (Super Smash, Mario Kart) 1 Bilsimulator (racingstol, ratt og pedaler) 1 Oculus Rift VR (Beatsaber, Pavlov m.fl) 1-2 PS4 (FIFA, FORTNITE m.fl)

Mulighet til å spille med og mot deres e-sport ...

Read more …


Podcast fra Radio Revolt Oct. 14, 2019, 11:48 a.m.

Vi har vært i intervju med superhyggelige Anna i Radio Revolt! Sjekk ut podkasten deres Nerdeprat der vi snakker om TrøndeLAN, LAN gaming og Casual Gaming! Eller hør på sendingen deres på torsdag 17.okt kl. 17.00

Hør podcasten her: Radio Revolt - Nerdeprat


Vil du bli med i crew? Oct. 3, 2019, 6:33 p.m.

Vil du bli med å arrangere Trondheims største LAN-party? Vi ser fortsatt etter flere som ønsker i bli med i Event-crew, crew-gruppen som består av midlertidig crew for TrøndeLAN. Arbeidet innebærer opprigg torsdag kveld og fredag, diverse vakter under LAN-et og nedrigg på søndag. Alt crew får gratis Standard-billett (inngang med PC) og noen gratis måltid gjennom helgen. Mer info finner her: Opptak


Registration for the compos is open Sept. 21, 2019, 4:16 p.m.

Registration for the various compo has now opened! Carefully read the rules for the compos you want to sign up for, and be sure to understand them. If any rules are unclear, send an email to [email protected] for clarity.

NB! Be aware that some compos are running at the same time, so check the schedule carefully. You may have to choose which compo you want to sign up for.


Shoutout til sponsorer og samarbeidspartnere June 12, 2019, 2:14 p.m.

TrøndeLAN er avhengige av sponsorer til å kunne gjennomføres, derfor vil vi rette en stor takk til følgende sponsorer av TrøndeLAN 2019 og Casual Gaming:

Hyperion Midt gir oss økonomisk støtte samt publisering. Vi er en medlemsorganisasjon under Hyperion Midt.

Trondheim kommune gir oss økonomisk støtte.

Terrahost støtter oss med en dedikert server for hosting av nettstedene våre og andre tjenester.

Nye sponsorer fra etter artikkelen ble publisert:

Multicom støtter oss med gavekort og Multicom-swag som konkurransepremier.

Coop Midt-Norge støtter oss med gavekort som konkurransepremier.

NTE er nettverksleverandøren for TrøndeLAN.

Tiller e-sport støtter med utstyr, inkludert scenehøyttalere m/ mikser og ...

Read more …