TrøndeLAN 2023: Regler

Sist oppdatert 9. oktober 2022.

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar og evt. permanent utestengelse.

Rusfritt

TrøndeLAN er et rusfritt arrangement. Alkohol og andre rusmidler kan hverken medbringes eller brukes under arrangementet. Berusede personer vil ikke slippes inn på arrangementet. Eventuelle overtredelser fører til utestengelse fra resten av arrangementet og eventuell politianmeldelse. Vanlige og e-sigaretter er forbudt inne i lokalene, egne røykeområder finnes utenfor.

Billettsalg

Billetter selges kun fra nettsiden. Videresalg er ikke lov, ettersom billetten inkluderer medlemskap og er direkte tilknyttet brukeren som kjøpte den. Deltakere med billett for sitteplass må også reservere sitteplass på nettstedet. Deltakere som ankommer uten billett må anskaffe dette for å få tilgang til arrangementet, vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd. Dersom det skulle oppstå problemer eller vansker med billettbestilling eller setereservasjon kan man sende en e-post til support at casualgaming.no. Dersom du har ledsagerbevis vil ledsager få gratis inngang til arrangementet. Ta kontakt med oss før du kjøper billett om du ønsker å ha med ledsager.

Refusjon

Dersom du ønsker å refundere billetten, ta kontakt med support at casualgaming.no. Vi gjør oppmerksom på at brudd på strøm og nettverk kan forekomme og vi kommer i utgangspunktet ikke til å refundere billetter grunnet dette.

Adgang

Alle deltagere skal ta med ID ved ankomst (eksempelvis pass, nasjonalt ID-kort, førerkort, bankkort eller skolekort), slik vi kan verifisere alder og eierskap av billett. Deltakere som ikke ennå har fylt 15 år skal ta med signert samtykkeskjema fra foreldre eller foresatte når de ankommer (se lenke på infosiden). Vi anbefaler også at deltakere under 15 år ikke deltar alene, men heller sammen med bekjente. Personer som har sneket seg inn eller bistått med å snike inn andre vil bli umiddelbart bortvist fra arrangementet.

Deltakerbånd

Ved ankomst blir deltakere utgitt deltakerarmbånd som umiddelbart skal festes rundt håndleddet. Deltakere skal til enhver tid ha på seg deltakerbåndet. Ved inngang til hallen skal båndet vises til dørvakten. Dersom båndet har løsnet eller må fjernes av diverse grunner, skal deltakeren umiddelbart kontakte dørvakt for å få nytt deltakerbånd.

Kommunikasjon

Det er viktig at alle som deltar på arrangementet sjekker Discord-serveren for Casual Gaming jevnlig (se lenke på infosiden). Her vil vi dele all viktig informasjon angående arrangementet, våre fasiliteter og konkurranser. I tillegg til dette er dette deltakernes raskeste og enkleste måte å få besvart eventuelle spørsmål til crew. Deltakere som deltar i konkurranser oppfordres til å sjekke Discord ekstra ofte, da all informasjon om konkurransene vil bli publisert her.

Strøm

Kontroller eget utstyr! Vi har nulltoleranse for skadet utstyr, og man har selv ansvar for at medbragt utstyr er driftsikkert og ikke medfører brannfare og elektriske problemer. En skadet skjøteledning/strømforgrener kan være svært brannfarlig! Ting man må se etter er typisk brudd i ledning og sprukket plastikk. Det vil utføes tilfeldige kontroller av mistenkelig utstyr i løpet av arrangementet.

Hver deltaker har rett på ett strømuttak, så vi anbefaler at alle tar med egen strømforgrener. Det er beregnet nok strøm for at alle kan ta med PC og PC-utstyr (gjennomsnittslig 300W forbruk), men ikke unødvendig, strømkrevende utstyr. Eksempelvis hvitevarer som kjøleskap, vannkoker, mikrobølgeovn o.l. er ikke tillatt.

Vi gjør oppmerksom på at strømbrudd kan forekomme og vi kommer i utgangspunktet ikke til å refundere billetter grunnet dette.

Nettverk

Hver deltager har rett på ett nettverksuttak fra switchene (TP-kabel med RJ45-plugg) som befinner seg på hver side av radene (mot midtgangen og mot veggen). Det er ikke tillatt å benytte egne nettverksswitcher, rutere eller lignene nettverksutstyr for eksempelvis å få flere porter, men crew kan potensielt innvilge bruk av slikt utstyr ved behov. Det blir også trådløsnett i hallen, men vi kan ikke garantere høy hastighet eller styrke på det.

Vi gjør oppmerksom på at nettverksbrudd kan forekomme og vi kommer i utgangspunktet ikke til å refundere billetter grunnet dette.

Digital sikkerhet

Alle som medbringer PC skal kjøre/aktivere antivirusprogramvare før ankomst. At PC-en din er infisert betyr ikke bare at din egen PC er svekket, men også at det er stor sannsynlighet for at du kan infisere andre sårbare PC-er på LAN-et. Vi anbefaler også at du sjekker at brannmuren på PC-en din er aktivert, slik du reduserer muligheten for å bli angrepet eller infisert, enten fra andre deltagere eller fra internett. Det er også en god idé å låse PC-en din når du går fra den.

Tyveri, tap og ødeleggelse av utstyr

Det har ikke vært registrert tyveri på TrøndeLAN ved tidligere arrangementer, men vi oppfordrer likevel deltakere til å passe på utstyret sitt. Når man forlater plassen bør man få venner eller de man sitter med til å holde et øyet med tingene sine. Mobiltelefon, nøkler og lommebok bør deltakere ha med seg til en hver tid. Casual Gaming tar ikke ansvar for tyveri, tap eller ødeleggelse av personlige eiendeler. Husk reiseforsikring!

Soving

Egne adskilte soveområder er satt opp. Det er tillatt å sove i stolen ved plassen sin, men vi anbefaler heller soveområdet mht. søvnkvalitet. Det er ikke tillatt å sove under pulten eller på madrass ved plassen pga. brannvern. Nødutganger og rømningsveier skal under ingen omstendigheter blokkeres!

Begrensede områder

Avsperrede områder, eksempelvis de merket med «crew» eller «ingen adgang» er kun for crew-medlemmer. Øvrige deltakere som entrer avgrensede områder kan bli bortvist fra arrangementet.

Konkurranser

Deltakere i konkurranser plikter seg i å sette seg inn i de gjeldende reglene for de aktuelle konkurransene de er påmeldt. Dette gjelder både de generelle konkurransereglene i tillegg til reglene for de individuelle konkurransene (se lenker på infosiden og composiden). Følg med på Discord-serveren etter endringer i timeplan, regler og annet fra konkurranse-ansvarlig.

Respekter andre deltakere

Her gjelder Kardemommeloven: «Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.»