Alternativ betaling (etter avtale)

NB: Denne informasjonen gjelder kun for deltakere/grupper som har fått spesielle avtaler.

Medlemskap og minst 50kr hver enkelt deltaker

Billettprisene på nettsiden inkluderer 50kr som medlemskontingent i Casual Gaming og også cirka -200kr i medlemsrabatt. Medlemskapet medfører at vi får mer i støtte gjennom bl.a. Frifond, som er grunnen til at billettene blir "billigere" (altså oppsatt pris). For gruppebestillinger ønsker vi dermed at hver enkelt deltaker betaler minst 50kr av billettprisen selv for at medlemskontingenten skal være gyldig, og så kan alternativt "gruppen" betale samlet de resterende beløpene på billettene. Alternativt for spesielt unge deltakere så kan også foresatte betale disse 50 kronene, men ikke eksempelvis venner eller gruppeledere. (Mer info om medlemskapet her.)

Før betaling

Hver deltaker må opprette en brukerkonto på siden og trykke "delta/attend" på billettsiden til arrangementet. Ikke kjøp billett på nettsiden med mindre avtalt, ettersom vi ikke får ordnet evt. rabatt på den måten. Pass på at personinformasjonen på stemmer for brukerene, ettersom dette er nødvendig for gyldig kontingent og dermed et krav for billettsalget.

Om ønskelig så kan dere også sende oss en liste med seter som skal reserveres.

Betaling

Etter dere har avtalt pris med oss så anbefaler vi betaling fra hver enkelt deltaker (50kr eller mer) via Vipps og evt. resterende beløp med bankoverføring. Pass på å få med brukernavn på alle Vipps-betalingene ettersom kontingentbetalingene må være sporbare til individuelle medlemmer. Gjerne også gruppenavn (navn på e-sportlag/FHS/VGS e.l.) i bankoverføringen for å gjøre det enklere for oss med bilag.

Vipps-butikk: TrøndeLAN (#639365) (husk brukernavn!) Bankkononummer: 4202 37 79700

Etter betaling

Når alle har betalt så send oss en beskjed om dette samt en liste over alle brukernavnene og gjerne e-postadresser eller fulle navn for deltakerene. Send gjerne en liste over hvem som skal sitte hvor dersom setene er reservert, ellers tilordner vi tilfeldig. (I praksis har det ikke så mye å si at folk bytter plasser internt i gruppen, så lenge man holder seg til de plassene gruppen har fått.)