TrøndeLAN 2023: Info for foresatte

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Yngre/førstegangs deltakere

Dataparty er veldig gøy, men det er viktig å ta vare på seg selv i løpet av helgen. Mat- og drikkeinntak, søvn og frisk luft er viktig for å fungere optimalt og for å ha en fin helg. Hver deltaker er selv ansvarlig for dette, noe som kan være vanskelig for de yngste og de som ikke har deltatt på lignende arrangementer tidligere. Det er også viktig for foresatte å ha en samtale med deltakeren angående forventninger og komme til enighet om hvordan man best mulig kan oppnå en fin helg for alle parter.

Regler

Deltakere plikter å sette seg inn i reglene og annen viktig informsjon som finnes på LAN-siden før oppmøte. For yngre deltakere bør også foresatte sette se over dette.

Samtykkeskjema

For deltakere under 15 år som deltar uten en foresatt så kreves ut utfylt samtykkeskjema signert av en foresatt.

Vakt og sikring

Det vil til enhver tid være våkne vakter, som vil være synlig merket med "CREW". Deltakerne kan enkelt kontakte vaktene eller annet crew gjennom Discord-serveren eller dørvakten.

Lommepenger

Vi har et godt kiosktilbud og anbefaler derfor å sende med lommepenger for å dekke barnas behov for varmmat, drikke og snop i løpet av helgen. Merk at vi kun tar betaling med kort og Vipps, ikke kontakter.