TrøndeLAN 2021

The LAN is over.

Banner
Start time 15. October 2021, 15:00
End time 17. October 2021, 12:00
Location Utleirahallen, Utleirvegen 99, 7036 Trondheim

Velkommen til TrøndeLAN 2021!

Trondheims største datatreff vil nok en gang bli arrangert av Casual Gaming med Bitfix Gaming som medarrangør og vi gleder oss stort allerede. :D

Følg arrangementet på Facebook og bli med på Discord-serveren for oppdateringer. GAME ON!

Billetter

Se billettlisten.

Alle billettene varer hele helgen. Hver billett må kjøpes av personen/brukeren som skal benytte den og kan ikke videreselges. Oppsatte priser gjelder _ikke_ for gruppebestillinger siden gruppebestillinger typisk ikke kan inkludere medlemskap, ta kontakt for mer info om gruppebestillinger. For sitteplasser kan/må du etter billettkjøp reservere plassen du vil ha gjennom setekartene i menyen på toppen. Billettene inkluderer medlemskap i Casual Gaming (se denne siden for mer info). Dersom du har ledsagerbevis vil ledsager få gratis inngang til arrangementet dersom du tar kontakt med oss før billettkjøp. Det er i IKKE mulighet til å kjøpe billett i døren, billettsalg foregår kun på nettstedet.

Endring eller refusjon av billett

Send oss en e-post på [email protected] med fullt navn og brukernavn, fra e-postadressen kontoen din er registrert på.

Konkurranser

Se konkurranser.

Les gjennom de generelle konkurransereglene og de spesielle konkurranseregler for hver enkelt konkurranse du skal delta på (som nevnt på konkurransesiden). Premiepottene for de ulike konkurransene kan potensielt justeres i forkant av lanet basert på deltagelse (og evt. andre faktorer), så meld deg på tidlig! Premiepottene inkluderer også verdien av gavekort, se konkurransene for detaljer. Forsinkelser i oppsatte tider kan forekomme. Send oss en melding på Discord eller en e-post til [email protected] dersom du har spørsmål spørsmål.

Total premiepott (cirka, inkl. gavekort): 30 000kr

Viktig informasjon

Regler

Les nøye gjennom de gjeldene reglene før du kjøper billett.

Husk ID! Brudd på reglene vil bli tatt svært alvorlig og kan medføre umiddelbar og evt. permanent utestengelse. Dersom du skal delta på konkurranser, gjelder også de generelle konkurransereglene og de spesielle konkurranseregler for hver enkelt konkurranse (som nevnt på konkurransesiden).

Smittevern

Norge er gjenåpnet som medfører at de fleste smittevernsregler bortfaller!

Se likevel depunktene som angår smittevern i reglene. Vi vil eksempelvis vurdere bortvisning av personer som viser symptomer uten å kunne dokumentere for å være beskyttet eller ha tatt en nylig test, så ha gjerne koronapass klart dersom du har dette.

Deltakere under 15 år og info til foreldre

Se Info for foresatte.

Merk at for deltakere er under 15 år kreves utfylt samtykkeskjema signert av en foresatt. Deltakere under 15 år slippes ikke inn dersom dette, samt noen form for ID, ikke medbringes.

Kommunikasjon

For kommunikasjon og støtte blant deltagere og mot crew brukes Discord-serveren Casual Gaming. Her vil også viktig informasjon legges ut under arrangementet (eksempelvis konkurranseinfo).

Praktisk info

Se praktisk info.

Mat og drikke

Se kiosk.

Vi har kiosk som er åpen på dag- og kveldstid der vi selger drikke, varmmat og snacks. Vi har mikrobølgeovn og vannkoker for å tilberede medbragt mat. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta hensyn til matallergier, så vi ber alle med betydelige matallergier om å bringe egen mat. Betaling foregår kun via Vipps eller kort, vi tar ikke imot kontakter.

Husk å drikke nok vann og å spise skikkelig mat! Snop og energidrikke er ikke en erstatning.

Soveområde og oppbevaring

Vi har soveområde for deltagere som tar med madrass og dyne/sovepose. Det også tillatt å sove i stolen ved plassen sin (ikke på gulvet eller på madrass), men vi anbefaler soveområdet for søvnkvalitetens skyld. Ettersom soveområdet har begrenset størrelse (spesielt med minst 1-meters mellomrom for smittevern) så ber vi deltakere om å ikke oppbevare soveutstyr i soveområdet når de ikke skal sove men heller oppbevarer det eksempelvis på tribunen.

Tribunen kan også benyttes til oppbevaring av andre ting som tomme PC-kasser o.l. All oppbevaring skjer på eget ansvar, så vi anbefaler at verdisaker holdes under eget oppsyn. Arrangør tar ikke ansvar for tjuveri og har i år ikke anledning til å tilby sikker lagring.

Hygiene

Vi minner om personlig hygiene. Ta med tannkost, deodurant og klesskift dersom du skal overnatte.

Strøm og nettverk

Hver deltager får ett strømuttak der du kan koble til egen strømforgrener til eget utstyr. Vi anbefaler at du ikke tar med unødvendig strømkrevende utstyr. Som nevnt i reglene er du selv ansvarlig for at utstyret ditt er i driftssikker tilstand. Hver deltager for også ett nettverksuttak type RJ45, der du kan koble til egen nettverkskabel. Egne nettverksswitcher, rutere og annet er ikke tillatt. Vi har også Wi-Fi. Som nevnt i reglene, forventes det at du har scannet PC-en din for virus før du ankommer.

PS: Vi har 10Gb/s internettforbindelse, levert av NTE.

Bli med som crew!

Søk opptak i Event-crew for å hjelpe til med rigging og drifting av TrøndeLAN! Event er crewgruppen i Casual Gaming som bistår arrangeringen av TrøndeLAN sammen med de ordinære/permanente crewgruppene. Vanlige arbeidsoppgaver inkluderer eksempelvis rigging og kioskvakter, men gjerne hva enn du er interessert i. Alt crew får crew-T-skjorte, gratis inngang, gratis mat (noe utvalgt varmmat) og sitteplass (hovedsakelig ved crewradene). Søk opptak til Event her. Dersom du er interessert i å bli med som ordinært/permanent crew i Casual Gaming, så finner du opptaksinfo på samme siden.