Til foreldre

(Oppdatert 18.06.2020)

Samtykkeskjema

Dersom deltageren er under 16 år, kreves ut utfylt samtykkeskjema signert av et forelder/en foresatt.

Fasiliteter

Kiosk

Vi har en kiosk som tilbyr variert mat og drikke. Vi har dessverre ikke allergivennlig mat.

Soveområde

Vi har et eget avgrenset soveområde. Se pakkeliste for anbefalt medbragt utstyr.

Toaletter

Vi har flere toaletter (også handicaptoalett og dusj).

Yngre/førstegangs deltakere

LAN-party er veldig gøy, men det er viktig å ta vare på seg selv i løpet av helgen. Mat- og drikkeinntak, søvn og frisk luft er viktig for å fungere optimalt og for å ha en fin helg. Hver deltaker er selv ansvarlig for dette, noe som kan være vanskelig for de yngste og de som ikke har deltatt på lignende arrangementer tidligere.

Det er viktig å ha en samtale med barnet sitt angående forventninger og komme til enighet om hvordan man best mulig kan oppnå en fin helg for alle parter.

Vakt og sikring

Det vil til enhver tid være våkne vakter fra Crew på TrøndeLAN, disse vil være synlig merket med Crew-klær. Hovedsakelig vil personen(e) på vakt sitte som dørvakt, men disse har også ansvar for brannsikkerheten, tømming av søppeldunker og at ro og orden holdes i lokalene. Om deltakerne trenger å kontakte Crew utenom Discord-plattformen, så er dørvakta den første de skal henvende seg til.

Lommepenger

Vi har et godt kiosktilbud og anbefaler derfor å sende med lommepenger for å dekke barnas behov i løpet av helgen. Vi foretrekker Vipps, men tar også bankkort og kontant betaling.

Om du har spørsmål til noe av dette, er det bare å kontakte oss gjennom Discord (underveis), Facebook-eventet, melding på Facebook eller per e-post til [email protected].