Regler

15/04/2019 12:00

(For English, send an email to post@casualgaming.no.)

Deltakerbånd

Deltakere skal til enhver tid ha på seg deltakerbånd som blir utgitt ved ankomst. Ved inngang i hallen må man vise båndet til vaktene. Det vil bli utført tilfeldige kontroller av bånd i løpet av helgen, ved mangel på dette kan det føre til utestengelse.

Konkurranser

Deltakere i konkurranser plikter seg i å sette seg inn i de gjeldende reglene for de aktuelle konkurransene de er påmeldt. Følg med på Discord-plattformen etter timeplan, regler og oppdateringer satt av compo-leder.

Crew-området

Avsperret området merket med «crew» er kun for crew-medlemmer. Adgang forbudt for øvrige deltakere.

Soveplass

Det er ikke lov å sove på plassen din av hensyn til brannsikkerhet. Egne adskilte soveområder er satt opp og er eneste plass i hallen det er tillatt å sove.

Respekter andre deltakere

Her gjelder Kardemommeloven: «Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.»

Skade av utstyr

Casual Gaming har ikke ansvar for medbrakt utstyr o.l. Husk reiseforsikring.

Ulovlige deltakere

Personer som har sneket seg inn vil bli bortvist fra området. Eventuelle betalende deltakere som har bistått vedkommende vil også bli utestengt resten av arrangementet.

Rusfritt

TrøndeLAN er et rusfritt arrangement. Alkohol og andre rusmidler kan verken medbringes eller brukes under arrangementet. Eventuelle overtredelser fører til utestengelse fra resten av arrangementet og eventuell politianmeldelse. Dette gjelder også for bruk av rusmidler under arrangementet utenom arrangementlokalene. Vanlige og e-sigaretter er forbudt inne i lokalene. Det finnes røykeområde på parkeringsplassen.

Strøm

Kontroller utstyr!

Man har selv ansvar for at medbragt utstyr er driftsikkert og ikke medfører brannfare og elektriske problemer. En skadet skjøteledning/strømforgrener kan være svært brannfarlig! Ved tidligere arrangementer har skadet utstyr ført til store elektriske problemer, i verste fall vil slikt utstyr forårsake brann. Vi har derfor innført nulltoleranse, hvor benyttelse av skadet/farlig utstyr kan føre til at ikke får lov til å koble seg til strømnettet resten av arrangementet, eller til utbredelsen er godkjent av crew.

Ting man må se etter er:

 • Brudd i ledning/synlige ledninger.
 • Sprukket plastikk/hull i utstyret.

Det vil bli utført tilfeldige kontroller av mistenkelig utstyr i løpet av arrangementet.

Strømuttak

Det er ikke satt en øvre grense på hvor mange strømuttak deltakere kan ha, men at hver deltaker har rett på minst en, så vi anbefaler at alle tar med egen strøm forgrener med maks 3 uttak.

Utstyr

Hvitevarer som kjøleskap, vannkoker, mikrobølgeovn ol. er ikke tillatt. Strøm skal kun benyttes til medbragt konsoll og datautstyr.

Informasjon og kommunikasjon

Det er viktig at alle som deltar på arrangementet sjekker Discord-serveren vår (Casual Gaming, lenke i oppmeldingen) jevnlig. Her vil vi dele all viktig informasjon angående arrangementet, våre fasiliteter og konkurranser. I tillegg til dette er dette deltakernes raskeste og enkleste måte å få besvart eventuelle spørsmål til crew. Deltakere som deltar i konkurranser oppfordres til å sjekke Discord ekstra ofte, da all informasjon om konkurransene vil bli publisert her.

Sikkerhet/tyveri

Det har ikke vært registrert tyveri på TrøndeLAN ved tidligere arrangementer, men vi oppfordrer likevel deltakere til å passe på utstyret sitt. Når man forlater plassen bør man få venner eller de man sitter med til å holde et øyet med tingene sine. Mobiltelefon, nøkler og lommebok bør deltakere ha med seg til en hver tid.

Casual Gaming tar ikke ansvar for tyveri, tap eller ødeleggelse av personlige eiendeler. Husk reiseforsikring!

Pakkeliste

Teknisk

 • Nødvendig datautstyr.
 • Minimum 10 meter lang TP kabel for å få internett.
 • Strømforgrener og strømkablene til pc-en og skjermen din (NB: Se regler for strøm).
 • Lader til mobil.
 • Husk å scanne PC-en din for virus før du ankommer (slik du ikke infoserer andre sårbare PC-er der).

Klær, hygiene og diverse

 • Minst ett rent klesskift.
 • Tannbørste og deodorant, dusjsåpe og håndduk.
 • Mat, godteri og drikke. Det er viktig å spise ordentlig mat og ikke bare snop, vi har kiosk som selger diverse. Har du allergier må du ordne med mat selv, vi ikke har ordning for dette.
 • Penger til kjøp av mat og drikke fra kiosk, vi har støtte for både Vipps, bankkort og kontanter.
 • Pute, sovepose og madrass. Det er eget soveområde på stedet, søvn er viktig!
 • Medisiner du måtte trenge underveis.
 • Stol om ønskelig, det finnes enkle plaststoler til alle deltakere.
 • Sist men ikke minst; godt humør, dette blir en fantastisk helg!

IKKE ta med

 • Hvitevarer som kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, høyttalere og andre apparater som trekker mye strøm.

Om du har spørsmål til noe av dette, er det bare å kontakte oss gjennom Discord (underveis), Facebook-eventet, melding på Facebook eller per e-post til post@casualgaming.no.