TrøndeLAN 2020

The LAN is over.

Start time 09. October 2020, 18:00
End time 11. October 2020, 15:00
Location Utleirahallen, Utleirvegen 99, 7036 Trondheim

Velkommen til TrøndeLAN 2020!

Trondheims største datatreff vil nok engang bli arrangert av Casual Gaming og vi gleder oss stort allerede. :D

Følg arrangementet på Facebook for å få varsel. GAME ON!

Viktig informasjon

Regler

Les nøye gjennom de gjeldene reglene før du møter opp på TrøndeLAN. (Ja, du må faktisk lese gjennom hele siden før oppmøte.) Brudd på disse vil bli tatt svært alvorlig. Dersom du skal delta på konkurranser, gjelder også generelle konkurranseregler og spesielle konkurranseregler for hver enkelt konkurranse.

Deltakere under 15 år

For deltakere er under 15 år kreves ut utfylt samtykkeskjema signert av et forelder/en foresatt. Deltageren slipper ikke inn om dette ikke medbringes. Se også siden med nyttig informasjon til foreldre.

COVID-19

Vi må alltid forholde oss til de gjeldene regler fra nasjonale myndigheter rundt COVID-19. Regler for deltakere rundt COVID-19 finnes i reglene. Hver deltager har selv ansvar for å overholde regler og retningslinjer for å holde smitterisikoen til et minimum, men vi kommer til å følge nøye med for å unngå brudd på reglene. For mer informasjon finnes smittevernsreglene våre her.

Kommunikasjon

For kommunikasjon og støtte blant deltagere og mot crew brukes Discord-serveren Casual Gaming. Her vil også viktig informasjon legges ut under arrangementet.

Pakkeliste

For forslag til hva som er lurt å ta med seg, så kan du se pakkelisten vår. Vi har enkle stoler tilgjengelig, men du kan gjerne ta med egen dersom du foretrekker det.

Mat og drikke

Vi har kiosk som er åpen på dag- og kveldstid der vi selger drikke, varmmat og snacks. Vi har mikrobølgeovn og vannkoker for å tilberede medbragt mat. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta hensyn til matallergier, så vi ber alle med betydelige matallergier om å bringe egen mat. Betaling foregår kun via Vipps eller kort, vi tar ikke imot kontakter.

Soveområde

Vi har soveområde for deltagere som tar med madrass og dyne/sovepose. Det er ikke tillatt å sove andre steder i hallen grunnet brannsikkerhet. For å ivareta smittevernet og for at det skal bli plass til flest mulig, krever vi at alle som skal sove setter seg inn i reglene som gjelder for soveområdet (se reglene). Ettersom det er et begrenset antall plasser i år, så anbefaler vi at dere legger ut madrasser ved starten av lanet for å reservere plass, samt at de som har mulighet kan vurdere å heller sove hjemme. Vi kommer til å markere hver individuell soveplass og ber alle ta hensyn til dette. Soving på andre steder enn oppmerkede plasser vil regnes som regelbrudd og kan føre til utestengning, så ta heller kontakt dersom du er usikker. Vi kan ikke garantere plass til alle og har per nå ingen god indikasjon på hvor fullt det blir i soveområdet.

Hygiene

Hallen har dessverre ikke åpne dusjer i år grunnet smittevern, så vi anbefaler at deltakere heller ordner seg på toalettene eller dusjer hjemme.

Strøm og nettverk

Hver deltager får ett strømuttak der du kan koble til egen strømforgrener til eget utstyr. Vi anbefaler at du ikke tar med unødvendig strømkrevende utstyr. Som nevnt i reglene er du selv ansvarlig for at utstyret ditt er i driftssikker tilstand. Hver deltager for også ett nettverksuttak type RJ45, der du kan koble til egen nettverkskabel. Egne nettverksswitcher, rutere og annet er ikke tillatt. Vi har også Wi-Fi. Som nevnt i reglene, forventes det at du har scannet PC-en din for virus før du ankommer.

PS: Vi har 10Gb/s internettforbindelse, levert av NTE.

Tidlig innslipp

Selv om oppsatt starttid for datatreffet er kl. 18:00, så har vi tidlig innslipp fra kl. 17:00 for å redusere trafikken og smittefaren det kan medføre ved åpning. Vi slår i utgangspunktet ikke på internettforbindelsen ved sitteradene før kl. 18:00.

Konkurranser

Se konkurranser. Vi kommer til å streame de fleste finalene til scenen og på twitch.tv/CasualGamingNorway. Les gjennom regler for alle konkurranser i tillegg til konkurransespesifikke regler dersom du ønsker å delta. Premiepottene for de ulike konkurransene kan potensielt justeres i forkant av lanet basert på deltagelse (og evt. andre faktorer), så meld deg på tidlig! Premiepottene inkluderer også verdien av gavekort, se konkurransene for detaljer. Forsinkelser i oppsatte tider kan forekomme. Send oss en melding på Discord eller en e-post til [email protected] dersom du har spørsmål spørsmål.

Total premiepott (cirka, inkl. gavekort): 28.000kr

Billetter

Alle billettene varer hele helgen. Du kan reservere plass etter billettkjøp gjennom setekartene i menyen på toppen. Billettene inkluderer medlemskap i Casual Gaming (se seksjonen lenger nede dersom du lurer på hva det innebærer). Merk at vi i år har færre billetter for å opprettholde maksgrensen på 200 deltakere. Det er i år IKKE mulighet til å kjøpe billett i døren. Billettlisten finnes nederst på siden.

Om medlemskap i Casual Gaming

Alle billettene inkluderer medlemskap i den frivillige student- og ungdomsorganisasjonen Casual Gaming som arrangerer blant annet TrøndeLAN. Dette bidrar til at vi kan fortsette å arrangere og forbedre TrøndeLAN og andre arrangementer. Personopplysninger som blir gitt under registrering av medlemskap (navn, fødselsdato, adresse, email, telefon) blir kun sendt til Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser for interne registre og er nødvendig for at Casual Gaming skal kunne motta frifond gjennom Hyperion. Casual Gaming vil ikke selge eller videresende disse personopplysningene til noen annen tredjepart.

Bli med som crew!

Dersom du ønsker å hjelpe til med rigging og drifting av TrøndeLAN, kan du søke opptak i Event-crew. Event er en crew-gruppe i Casual Gaming som settes sammen før TrøndeLAN og oppløses rett etterpå, for å støtte de andre crew-gruppene. Vanlige arbeidsoppgaver inkluderer vanligvis rigging og kioskvakter. Alt crew får crew-T-skjorte, gratis inngang, gratis mat (chilli con carne) og sitteplass. Søk opptak til Event her. Dersom du er interessert i å bli med som permanent crew i Casual Gaming, så finner du opptaksinfo på samme siden. Oppdatering: Vi har i år valgt å ikke ta opp Event-crew grunnet begrensninger ifm. pandemien, men vi har åpent opptak for ordinært crew.