News Archive

TrøndeLAN 2022: Kiosk

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Mer info kommer.


TrøndeLAN 2022: Generelle konkurranseregler

Sist oppdatert 8. august 2022.

Reglene gjelder for alle konkurranser arrangert av Casual Gaming under TrøndeLAN. Konkurranse-spesifikke regler kommer i tillegg.

§1 Deltakelse

§1.1 Alle deltakere i konkurranser må være påmeldt på nettstedet for arrangementet.

§1.2 Alle deltakere må følge med på Discord-kanalen relevant for konkurransen en deltar i, dersom denne eksisterer. Her vil lag/individer bli kontaktet om kamper og resultater. Regler for kontakt kan endres per konkurranse, sørg derfor for å lese igjennom regler for den aktuelle konkurransen.

§1.3 Alle deltakere må være tilstede på arrangementet, med mindre annet er spesifikt informert om. Casual Gaming kan kreve legitimasjon som ...

Read more …


Medlemskap i Casual Gaming

Alle billettene inkluderer medlemskap i den frivillige student- og ungdomsorganisasjonen Casual Gaming som arrangerer blant annet TrøndeLAN. Dette bidrar til at vi kan bl.a. søke om frifond, slik vi kan fortsette å arrangere og forbedre TrøndeLAN og andre arrangementer. Personopplysninger som blir gitt under registrering av medlemskap (navn, fødselsdato, adresse, email, telefon) blir kun sendt til Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser og Norsk Digital Kultur for interne registre. Casual Gaming vil ikke selge eller videresende disse personopplysningene til noen andre tredjeparter.


TrøndeLAN 2022: Info for foresatte

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Yngre/førstegangs deltakere

Dataparty er veldig gøy, men det er viktig å ta vare på seg selv i løpet av helgen. Mat- og drikkeinntak, søvn og frisk luft er viktig for å fungere optimalt og for å ha en fin helg. Hver deltaker er selv ansvarlig for dette, noe som kan være vanskelig for de yngste og de som ikke har deltatt på lignende arrangementer tidligere. Det er også viktig for foresatte å ha en samtale med deltakeren ...

Read more …


Alternativ betaling (etter avtale)

NB: Denne informasjonen gjelder kun for deltakere/grupper som har fått spesielle avtaler.

Medlemskap og minst 50kr hver enkelt deltaker

Billettprisene på nettsiden inkluderer 50kr som medlemskontingent i Casual Gaming og også cirka -200kr i medlemsrabatt. Medlemskapet medfører at vi får mer i støtte gjennom bl.a. Frifond, som er grunnen til at billettene blir "billigere" (altså oppsatt pris). For gruppebestillinger ønsker vi dermed at hver enkelt deltaker betaler minst 50kr av billettprisen selv for at medlemskontingenten skal være gyldig, og så kan alternativt "gruppen" betale samlet de resterende beløpene på billettene. Alternativt for spesielt unge deltakere så kan også foresatte betale ...

Read more …


TrøndeLAN 2022: Regler

Sist oppdatert 9. oktober 2022.

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar og evt. permanent utestengelse.

Rusfritt

TrøndeLAN er et rusfritt arrangement. Alkohol og andre rusmidler kan hverken medbringes eller brukes under arrangementet. Berusede personer vil ikke slippes inn på arrangementet. Eventuelle overtredelser fører til utestengelse fra resten av arrangementet og eventuell politianmeldelse. Vanlige og e-sigaretter er forbudt inne i lokalene, egne røykeområder finnes utenfor.

Billettsalg

Billetter selges kun fra nettsiden. Videresalg er ikke lov, ettersom billetten inkluderer medlemskap og er direkte tilknyttet ...

Read more …


TrøndeLAN 2022: Praktisk info

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Pakkeliste (sitteplasser)

  • Før du møter: Husk å scanne PC-en din for virus, for å beskytte både deg selv og andre deltakere. Pass også på at brannmuren din er aktivert for å beskytte deg selv.
  • Strømforgrener (i god tilstand for å unngå brannfare og strømbrudd; se strøminfo i reglene).
  • Nettverkskabel (opptil 15 meter, avhengig av hvor langt inn på raden du sitter).
  • Datamaskin.
  • Mus og tastatur (ved behov).
  • Headset.
  • Kabler til PC (strøm, video osv.).
  • Lader til ...

Read more …


TrøndeLAN 2022: Discord giveaway Aug. 8, 2022, 6 p.m.

Konkuransen varer fra 08.08.2022 til 19.08.2022. Se Discord for mer info.

Regler

§1 Deltakelse

$1.1 Eksplisitt/NSFW eller sterkt støtende innhold er ikke tillatt og vil føre fra utestengelse fra Discord-serveren. Alle regler for Discord-serveren er gjeldende under konkurransen.

§1.2 Duplikater vil bli slettet.

§1.3 Bildet ditt modereres før det publiseres, vurdering blir tatt av moderator og er endelig.

§2 Juks og tilknyttelse cheating

§2.1 Botting av upvotes er ikke tillat, men du kan invitere venner til å like dine bilder.


Takk for i år! Oct. 22, 2021, 1:16 p.m.

Takk til både deltakere og crew for TrøndeLAN 2021!

Info om LAN-et, konkurranser osv. finnes fortsatt i menyen på toppen.

Følg med på Discord for info om TrøndeLAN 2022!


TrøndeLAN 2021: Regler Sept. 24, 2021, midnight

Sist oppdatert 24. september 2021.

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar og evt. permanent utestengelse.

Smittevern

Vi forholder oss til de gjeldende føringene fra nasjonale og lokale myndigheter mtp. smittevern. Gjeldende regler tar hensyn til gjenåpningen 25. september 2021.

Personer som viser symptomer på COVID-19, slik som forkjølelse, snufsing, hosting og lignende, vil i utgangspunktet bortvises ved ankomst. Vi anbefaler dermed at deltakere prøver å unngå å bli forkjølt og at deltakere med allergier tar nok allergimedisin for å skjule allergisymptomene, ettersom ...

Read more …