News Archive

Takk for i år! Oct. 22, 2021, 1:16 p.m.

Takk til både deltakere og crew for TrøndeLAN 2021!

Info om LAN-et, konkurranser osv. finnes fortsatt i menyen på toppen.

Følg med på Discord for info om TrøndeLAN 2022!


TrøndeLAN 2021: Regler Sept. 24, 2021, midnight

Sist oppdatert 24. september 2021.

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar og evt. permanent utestengelse.

Smittevern

Vi forholder oss til de gjeldende føringene fra nasjonale og lokale myndigheter mtp. smittevern. Gjeldende regler tar hensyn til gjenåpningen 25. september 2021.

Personer som viser symptomer på COVID-19, slik som forkjølelse, snufsing, hosting og lignende, vil i utgangspunktet bortvises ved ankomst. Vi anbefaler dermed at deltakere prøver å unngå å bli forkjølt og at deltakere med allergier tar nok allergimedisin for å skjule allergisymptomene, ettersom ...

Read more …


TrøndeLAN 2021: Praktisk info Aug. 11, 2021, midnight

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Pakkeliste (sitteplasser)

  • Før du møter: Husk å scanne PC-en din for virus, for å beskytte både deg selv og andre deltakere. Pass også på at brannmuren din er aktivert for å beskytte deg selv.
  • Strømforgrener (i god tilstand for å unngå brannfare og strømbrudd; se strøminfo i reglene).
  • Nettverkskabel (opptil 15 meter, avhengig av hvor langt inn på raden du sitter).
  • Datamaskin.
  • Mus og tastatur (ved behov).
  • Headset.
  • Kabler til PC (strøm, video osv.).
  • Lader til ...

Read more …


TrøndeLAN 2021: Info for foresatte Aug. 11, 2021, midnight

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Yngre/førstegangs deltakere

Dataparty er veldig gøy, men det er viktig å ta vare på seg selv i løpet av helgen. Mat- og drikkeinntak, søvn og frisk luft er viktig for å fungere optimalt og for å ha en fin helg. Hver deltaker er selv ansvarlig for dette, noe som kan være vanskelig for de yngste og de som ikke har deltatt på lignende arrangementer tidligere. Det er også viktig for foresatte å ha en samtale med deltakeren ...

Read more …


Medlemskap i Casual Gaming Aug. 11, 2021, midnight

Alle billettene inkluderer medlemskap i den frivillige student- og ungdomsorganisasjonen Casual Gaming som arrangerer blant annet TrøndeLAN. Dette bidrar til at vi kan bl.a. søke om frifond, slik vi kan fortsette å arrangere og forbedre TrøndeLAN og andre arrangementer. Personopplysninger som blir gitt under registrering av medlemskap (navn, fødselsdato, adresse, email, telefon) blir kun sendt til Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser og Norsk Digital Kultur for interne registre. Casual Gaming vil ikke selge eller videresende disse personopplysningene til noen andre tredjeparter.


TrøndeLAN 2021: Kiosk Aug. 11, 2021, midnight

Om du har spørsmål, er det bare å kontakte oss gjennom Discord, Facebook eller e-post til post at casualgaming.no (mer info på LAN-siden).

Mer info kommer.


TrøndeLAN 2021: Generelle konkurranseregler Aug. 11, 2021, midnight

Reglene gjelder for alle konkurranser arrangert av Casual Gaming. Konkurranse-spesifikke regler kommer i tillegg.

§1 Deltakelse

§1.1 Alle deltakere i konkurranser må være påmeldt på Casual Gamings nettsted for arrangementet.

§1.2 Alle deltakere må følge med på Discord-kanalen relevant for konkurransen en deltar i. Her vil lag/individer bli kontaktet om kamp og resultater. Regler for kontakt kan endres per konkurranse, sørg derfor for å lese igjennom regler for den aktuelle konkurransen.

§1.3 Alle deltakere må være tilstede på arrangementet. Casual Gaming kan kreve legitimasjon som en del av denne prosessen. Dersom ikke en deltaker kan eller vil legitimeres kan vedkommende ...

Read more …


TrøndeLAN 2021! Jan. 1, 2021, 1:55 p.m.

Casual Gaming inviterer nok en gang til TrøndeLAN! LANet er det største i Trondheim og vokser for hvert år, så derfor har vi oppgradert til den nye og større Utleirahallen med plass til mange flere enn tidligere. Vi er i gang med arbeidet for å sikre enda en strålende helg med gaming, streaming, konkurranser og premiering. Dato er foreløpig satt til 15. - 17. oktober.

Informasjon om TrøndeLAN 2021 blir lagt ut fortløpende på våre nettsider, Facebook og Discord. Stay tuned and keep gaming!


Anbefaler testing for Covid-19 Oct. 6, 2020, 10:44 a.m.

Det er snart TrøndeLAN igjen og vi gleder oss veldig! Men det kommer ikke uten risiko på grunn av pandemien..

Vi anbefaler derfor sterkt at alle deltagere tester seg for Covid-19 før de kommer på LANet. Vi anbefaler dette fordi vi vil at alle skal få en trygg og smittefri helg med gaming. Testkapasiteten i og rundt Trondheim er ganske god for tiden, så vi håper alle får testet seg før helga. Husk at personer som viser tydelige symptomer ved innslipp vil bli bortvist fra området.

Igjen, vi gleder oss veldig til ei helg med mange konkurranser, gaming og god ...

Read more …


Billettsalget åpner! Sept. 9, 2020, 11:58 a.m.

Vi er glade for å endelig kunne åpne for salg av billetter til TrøndeLAN 2020!

Totalt har vi 156 sitteplasser og 44 besøkende billetter, så her må du være rask for å sikre deg inngang til Trondheims største dataparty.

Alle deltakere plikter å sette seg inn i konkurranseregler, smittevern, og generelle regler. Husk at deltakere under 15 år som kommer alene må ha med signert samtykkeskjema (dere finner den under regler). Det er ikke mulighet for personer uten billett å komme inn i hallen, dette gjelder også for bærehjelp.

Velkommen til TrøndeLAN 2020 i Utleirahallen!