TrøndeLAN 2022

Banner
Start time 13. October 2022, 15:00
End time 16. October 2022, 12:00
Location Utleirahallen (Utleirvegen 99, 7036 Trondheim)

Velkommen tilbake til Trondheims største dataparty!

TrøndeLAN 2022 (TL22) arrangeres av Casual Gaming og Bitfix Gaming.

Vi anbefaler alle deltakere å bli med på Discord-serveren vår for å få med seg viktig info om konkurranser og annet under arrangementet, samt oppdateringer og diskusjon før den tid. Trykk også "delta" på billettsiden for å få viktige e-postoppdateringer.

Mer info kommer, følg med på Discord-serveren og Facebook-arrangementet.

Billettkonkurranse (pågår!)

Vi kjører akkurat nå to konkurranser for å vinne billetter, én på Discord og én på TikTik!

Premier (for begge konkurransene): 1 stk. Platinum-billett for 1. plass og 1 stk. Gold-billett for 2. plass.

Sjekk Discord-serveren for info om begge konkurransene.

Billetter

Se billetter.

Viktig info rundt billetter:

  • Alle billettene varer hele helgen.
  • Det er i IKKE mulighet til å kjøpe billett i døren, billettsalg foregår kun på nettstedet.
  • Hver billett må kjøpes av personen/brukeren som skal benytte den og kan ikke videreselges.
  • I år er det også gratis inngang dersom man ikke trenger sitteplass og ikke skal delta i konkurranser (såkalt Bronze-billett)!
  • Oppsatte priser gjelder ikke for gruppebestillinger siden gruppebestillinger typisk ikke kan inkludere medlemskap, ta kontakt for mer info om gruppebestillinger.
  • For sitteplasser må du etter billettkjøp reservere plassen du vil ha gjennom setekartene i menyen på toppen før du ankommer hallen.
  • Dersom du har ledsagerbevis vil ledsager få gratis inngang til arrangementet dersom du tar kontakt med oss før billettkjøp.
  • Billettene inkluderer medlemskap i Casual Gaming (se denne siden for mer info).
  • Send oss en e-post på support@casualgaming.no med fullt navn og brukernavn, fra e-postadressen kontoen din er registrert på.

Konkurranser

Les gjennom de generelle konkurransereglene og de spesielle konkurranseregler for hver enkelt konkurranse du skal delta på (som nevnt på konkurransesiden). Premiepottene for de ulike konkurransene kan potensielt justeres i forkant av lanet basert på deltagelse (og evt. andre faktorer), så meld deg på tidlig! Premiepottene inkluderer også verdien av gavekort, se konkurransene for detaljer. Forsinkelser i oppsatte tider kan forekomme. Send oss en melding på Discord eller en e-post til game@casualgaming.no dersom du har spørsmål spørsmål.

Total premiepott: 40 000kr (inkl. gavekort o.l.)

Liste:

Viktig informasjon

Regler

Les nøye gjennom de gjeldene reglene før du kjøper billett.

Husk ID! Brudd på reglene vil bli tatt svært alvorlig og kan medføre umiddelbar og evt. permanent utestengelse. Dersom du skal delta på konkurranser, gjelder også de generelle konkurransereglene og de spesielle konkurranseregler for hver enkelt konkurranse (som nevnt på konkurransesiden).

Deltakere under 15 år og info til foreldre

Se info for foresatte.

Merk at for deltakere er under 15 år kreves utfylt samtykkeskjema signert av en foresatt. Deltakere under 15 år slippes ikke inn dersom dette, samt noen form for ID, ikke medbringes.

Kommunikasjon

For kommunikasjon og støtte blant deltagere og mot crew brukes Discord-serveren Casual Gaming. Her vil også viktig informasjon legges ut under arrangementet (eksempelvis konkurranseinfo).

Praktisk info

Se praktisk info.

Mat og drikke

Se kiosk.

Vi har kiosk som er åpen på dag- og kveldstid der vi selger drikke, varmmat og snacks. Vi har mikrobølgeovn og vannkoker for å tilberede medbragt mat. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta hensyn til matallergier, så vi ber alle med betydelige matallergier om å bringe egen mat.

Betaling foregår kun via Vipps eller kort, vi tar ikke imot kontakter.

Husk å drikke nok vann og å spise skikkelig mat! Snop og energidrikke er ikke en erstatning.

Soveområde og oppbevaring

Vi har soveområde for deltagere som tar med madrass og dyne/sovepose. Det også tillatt å sove i stolen ved plassen sin (ikke på gulvet eller på madrass), men vi anbefaler soveområdet for søvnkvalitetens skyld. Ettersom soveområdet har begrenset størrelse så ber vi deltakere om å ikke oppbevare soveutstyr i soveområdet når de ikke skal sove men heller oppbevarer det eksempelvis på tribunen.

Tribunen kan også benyttes til oppbevaring av andre ting som tomme PC-kasser o.l., men prøv å ikke ta opp unødvendig plass. All oppbevaring skjer på eget ansvar, så vi anbefaler at verdisaker holdes under eget oppsyn. Arrangør tar ikke ansvar for tjuveri og har i år ikke anledning til å tilby sikker lagring.

Mer info om soveområdet kommer, det vil endres litt sammenlignet med tidligere år.

Hygiene

Vi minner om personlig hygiene. Ta med tannkost, deodurant og klesskift dersom du skal overnatte.

Strøm og nettverk

Hver deltager får ett strømuttak der du kan koble til egen strømforgrener til eget utstyr. Vi anbefaler at du ikke tar med unødvendig strømkrevende utstyr. Som nevnt i reglene er du selv ansvarlig for at utstyret ditt er i driftssikker tilstand. Hver deltager for også ett nettverksuttak type RJ45, der du kan koble til egen nettverkskabel. Egne nettverksswitcher, rutere og annet er ikke tillatt. Vi har også Wi-Fi. Som nevnt i reglene, forventes det at du har scannet PC-en din for virus før du ankommer.

Mens du venter ...

Timelapse fra TrøndeLAN 2021.

Bli med som crew!

Søk opptak i crew for å hjelpe til med på planlegging, rigging og gjennomføring av TrøndeLAN! Vi er interessert i alle, enten du er interessert i grafisk design, streaming, innholdsproduksjon, logistikk, nettverksdesign, serverdrift m.m., eller om du bare synes det er artig å rigge LAN og ha vakter under arrangementet. Alt crew får crew-T-skjorte, gratis inngang, gratis crewmat og sitteplass ved crewradene. Søk opptak til TrøndeLAN eller Casual Gaming her.