Rocket League (3v3)

Participating Teams 4
Solo Participants 1

Mer info kommer.

Premier

  • 1. plass: 1 200kr
  • 2. plass: 500kr (gavekort)
  • 3. plass: 300kr (gavekort)

Regler

Generelle konkurranseregler gjelder i tillegg.

NB: Vi tar forbehold om endringer i reglene.

Turneringen benytter Gamer.no sitt generelle regelsett. Hvis noen av reglene under er i konflikt med reglene på Gamer.no, så er det reglene under som gjelder

Alle kampene spilles fysisk på TrøndeLAN. Du trenger billett for å delta.

Kampene spilles på PC. Ta med egen kontroller + kabel dersom du ønsker å bruke dette.

Det er ingen restriksjoner på nasjonalitet, alder, ferdighet eller skostørrelse.

Hvis det blir mer enn 16 lag (og turneringen utvides) så spilles de to første rundene best av tre, resten best av fem. Hvis det blir mindre enn 16 lag spilles det best av fem hele veien, inkludert finalen.

Hjemmelaget (laget som er oppført først i kamptråden) oppretter lobby.

Dere kan maksimalt benytte tre forskjellige spillere i turneringen. Dersom dere setter inn en 3. person, kan ikke personen som byttes ut spille resterende kamper. Spillere som allerede har spilt en kamp for et annet lag kan ikke benyttes.

Kun disse kartene kan/bør benyttes: DFH Stadium, Urban Central, Mannfield, Utopia Coliseum og Beckwith Park. Det er ingen regler her, men motstander kan bruke veto.

Bruk alltid kampsidene ELLER turneringsorganisator (TO) på TrøndeLAN til å holde dialog rundt kampene slik at admins og andre lag blir oppdatert på progresjonen. Involver gjerne motstander i diskusjon med TO dersom det er snakk om å eventuelt utsette kamper etc. Moderatorer vil også være tilgjengelig i TrøndeLAN sin Discord-server.

Alle lag må møte opp minimum 15 minutter før kampstart, å gjerne varsle TO om at dere er tilstede. Dersom laget ditt ikke har møtt opp til kampstart uten at dere har varslet, risikerer dere å bli trukket fra turneringen. Motstanderne vinner da på WO.

Om en eller flere spillere mister tilkoblingen under en kamp så spilles denne videre frem til spilleren(e) som mistet tilkoblingen får koblet seg til serveren igjen, med mindre samtlige spillere på begge lag går med på å restarte kampen og spille gjenværende tid på klokka. Dersom tilkoblingsfeilen skyldes arrangør, å i dette tilfellet TrøndeLAN, stansen kampen på tidspunktet problemene oppsto og spilles ferdig når problem er fikset.

Begge lag har ansvar for og skal rapportere inn kampresultatet umiddelbart etter at den er ferdigspilt. Gjør dette her inne på Gamer.no.

Lagre opptak/skjermbilde etter hver kamp i tilfelle det oppstår uenigheter.

Dersom man ønsker å bruke andre farger på lagene enn det som er standard, så skal dette avtales med motstander på forhånd. Vi anbefaler standard uten unntak.

Dersom det blir færre enn 6 påmeldte lag, vil det bli tatt en vurdering på om turneringen gjennomføres eller ikke den 13. oktober. Lagene som kvalifiserer seg til sluttspillet kan kun delta med spillere som deltok i kvalifiseringen.

Finalekampen spilles på hovedscenen. Alle andre kamper spilles i hall. Dersom to lag sitter nært eller har sikt til å kunne se hva motstanderen gjør, skjermes området mellom deltakerne.

Ved problemer/spørsmål underveis, før eller etter kampen, kontakt TO.