Minecraft: Creative (solo)

Solo Participants 13

Bygg noe kult i Minecraft! Alle spillere får tildelt en plot på 250x250 blokker, hvor man kan bygge det man vil. Byggene bedømmes basert på kreativitet, innsats, detaljer og flere kriterier. Byggene bedømmes av et utpekt dommerpanel fra Crew. Lykke til!

Premier

  • 1. plass: 500kr (gavekort)
  • 2. plass: 300kr (gavekort)
  • 3. plass: 200kr (gavekort)

Regler

Generelle konkurranseregler gjelder i tillegg.

NB: Vi tar forbehold om endringer i reglene.

Oppsett

Byggingen vil foregå på en felles lokal server med creative mode og et lite utvalg hjelpende plugins. Det vil bli benyttet områdebeskyttelse og blokklogging for å forhindre griefing og sabotasje fra andre deltagere, men alt som bygges vil være synlig for andre spillere på serveren (så lenge de finner det).

Påmelding og trekking av vinner

Påmeldingen holdes åpen under hele konkurransen. Konkurransen avsluttes lørdag kl. 22:00 og vinneren velges av crew. Vinneren offentliggjøres på søndag. Alle deltagere på lanet har tilgang til serveren, bare de som er påmeldt innen avstemningen vil kunne vinne.

Regler

  • Serveren og konkuransen vil kjøres i Minecraft Java Edition
  • Klient-mods som forenkler byggeprosessen regnes som cheating og fører til umiddelbar diskvalifikasjon. Dersom deltagere sender forespørsler om å bruke visse mods, kan vi velge å tillate de (vi kommer i tilfelle til å legge til en liste med unntak fra denne regelen).
  • Det er ikke tillatt å direkte plagiere andres bygg i Minecraft e.l., inkludert andre bygg på serveren og bygg funnet diverse steder på internett. Overbevisende plagiering fører til diskvalifikasjon. Etterligninger av virkelige bygg og bygg fra andre spill er naturligvis tillatt.