LoL: Teamfight Tactics

Solo Participants 13

Premier

1. plass: 1000kr Coop-gavekort

2. plass: 500kr Coop-gavekort

3. plass: 200kr

Regler

Siden det ikke er mulig å opprette private games med TFT i League-klienten, vil alle spill bli gjennomført som et unrakned public game sammen med bare andre konkurrenter.

How to win!

Det vil for 1. plass bli gitt 9 poeng, 2. plass 7 poeng osv. sånn at siste plass får 1 poeng. Den spilleren med sammenlagt flest poeng etter endt konkurranse vil vinne! Ved lik poengsum vil det vektlegges hvor mange 1. plasser, 2. plasser osv. spillerene har hatt.

Regler

Før hvert game vil en spiller i hver av kampene som skal spilles få ansvar for å opprette lobby. Når du har fått beskjed hvilken lobby du skal bli med i, har du 5 minutter på deg før kampen starter på å bli med i lobbyen og sitte klar. Hvis du ikke klarer å bli med i lobbyen eller får tekniske problemer, si i fra så fort som mulig til konkurranseansvarlig, så blir det gjort en vurdering der og da på hva som skal gjøres.

In game

In game er det ingen spesielle regler, bare ha det gøy og husk at det er kun ett spill! Eneste er at hvis det blir oppdaget åpenbart samarbeid mellom 2 eller flere spillere, vil disse spillerne bli disket fra den kampen og få 0 poeng.

Etter et game

Etter hvert game så skal det sendes inn et skjermbilde fra hver spiller som er med i spillet hvor dere tydelig viser plassering og navn på spillerne som er med. Denne mailen skal markeres «Game # », hvor er antall spill du har spilt så langt i konkurransen og er brukernavnet ditt (eksempelvis «Game #2 RandomDude»).

E-postaddresse tfor innmelding av skjermbilder kommer ...

I tillegg gjelder generelle konkurranseregler.