TrøndeLAN 2019

The LAN is over.

Start time 18. October 2019, 18:00
End time 20. October 2019, 12:00
Location Autronicahallen, Haakon VIIs gate 4
Adkomst med bil
Innkjøring fra Haakon 7. gate. NB: Det er få parkingsplasser på området.
Buss nr. 20
Bussholdeplassen Jørgen B. Lysholms vei ligger rett ved hallen.

TrøndeLAN 2019 – 5-årsjubileum!

Casual Gaming arrangerer TrøndeLAN for femte året på rad! Det blir konkurranser i populære spill, premieutdeling med pokaler, kioskservering og dusj- og sovemuligheter. Arrangementet er rusfritt, så her er det åpent for alle!

Konkurranser

Vi kommer til å streame de fleste finalene til scenen og på twitch.tv/casualgamingnorway. Les gjennom regler for alle konkurranser i tillegg til konkurransespesifikke regler dersom du ønsker å delta. Premiepottene for de ulike konkurransene vil justeres i forkant av lanet basert på deltagelse (og evt. andre faktorer), så meld deg på tidlig! Premiepottene inkluderer også verdien av gavekort, se konkurransene for detaljer. Forsinkelser i oppsatte tider kan forekomme. Alle konkurransene avsluttes samme dag (inkludert utover natten) som starttid. Send oss en melding på Discord eller en e-post til [email protected] dersom du har spørsmål spørsmål.

Total premiepott: 32 200kr (inkl. gavekort)

Premieutdeling fredag: Kl. 02:00 (natt til lørdag, kan bli forsinket)

Premieutdeling lørdag: Kl. 00:00 (natt til søndag, kan bli forsinket)

Påmeldingene åpnes om kort tid. Vi kommer til å poste til Facebook-eventet når det skjer.

Konkurranseoversikt

Viktig informasjon

Regler

Les nøye gjennom de gjeldene reglene før du møter opp på TrøndeLAN (ja, du må faktisk lese gjennom hele siden). Brudd på disse vil bli tatt svært alvorlig. Det er spesielt viktig at du ikke tar med brannfarlig utstyr, at du passer på eget utstyr, at du vet hvor som er lov å sove, at du scanner PC-en din med antivirusprogramvare før du ankommer og at du tar med ID. Dersom du skal delta på konkurranser, gjelder også generelle konkurranseregler.

Deltagere under 16 år

Dersom deltageren er under 16 år, kreves ut utfylt samtykkeskjema signert av et forelder/en foresatt. Se også denne siden med mer nyttig informasjon til foreldre.

Kommunikasjon

For kommunikasjon og støtte blant deltagere og mellom deltagere og crew, brukes Discord. Vi anbefaler alle å bli med i Discord-serveren Casual Gaming og følge med på viktig informasjon som blir lagt ut underveis.

Pakkeliste

For forslag til hva som er lurt å ta med seg, så kan du se pakkelisten vår. Vi har enkle stoler tilgjengelig, men du kan gjerne ta med egen dersom du foretrekker det.

Mat og drikke

Vi har kiosk som er åpen på dag- og kveldstid der vi selger drikke, varmmat og snacks. Vi har mikrobølgeovn og vannkoker dersom dere ønsker å ta med mat selv. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta hensyn til matallergier, så vi ber alle med betydelige matallergier om ta med egen mat.

Soving og hygiene

Vi har soveområde for deltagere som tar med madrass og dyne/sovepose. Som nevnt i reglene er det ikke tillatt å sove andre steder i hallen grunnet brannsikkerhet. Hallen har garderober og dusjer for menn og for kvinner.

Strøm og nettverk

Hver deltager får ett strømuttak der du kan koble til egen strømforgrener til eget utstyr. Vi anbefaler at du ikke tar med unødvendig strømkrevende utstyr. Som nevnt i reglene er du selv ansvarlig for at utstyret ditt er i driftsikker tilstand. Hver deltager for også ett nettverksuttak type RJ45 ved enden av raden mot midtgangen, der du kan koble til egen nettverkskabel. Egne nettverksswitcher, rutere og annet er ikke tillatt. Vi har også WiFi. Som nevnt i reglene, forventes det at du har scannet PC-en din for virus før du ankommer.

Billetter

Alle billettene varer hele helgen. Du kan reservere plass etter billettkjøp gjennom setekartene i menyen på toppen. Billettene inkluderer medlemskap i Casual Gaming, se seksjonen lenger nede dersom du lurer på hva det innebærer. Dersom du ikke ønsker å bli medlem, kan du heller betale en høyere pris i døren.

Standard-billett

Inkluderer inngang, en vanlig sitteplass for PC eller konsoll og tilgang til konkurransene. Bordet er 80x60cm.

Pris: 300kr

VIP-billett

Lik Standard, men ved VIP-raden med mye større bord. Bordet er 160x80cm.

Pris: 550kr

Besøkende-billett

Inkluderer inngang og adgang til konkurransene, men ikke sitteplass for PC/konsoll.

Pris: 130kr

Om medlemskap i Casual Gaming

Alle billettene inkluderer medlemskap i den frivillige student- og ungdomsorganisasjonen Casual Gaming som arrangerer blant annet TrøndeLAN. Dette bidrar til at vi kan fortsette å arrangere og forbedre TrøndeLAN og andre arrangementer. Personopplysninger som blir gitt under registrering av medlemskap (navn, fødselsdato, adresse, email, telefon) blir kun sendt til Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser for interne registre og er nødvendig for at Casual Gaming skal kunne motta støtte fra Hyperion. Casual Gaming eller Hyperion vil ikke selge eller videresende disse personopplysningene til noen annen tredjepart. Dersom du ønsker å delta uten å få med gratis medlemskap, kan du kjøpe billetter uten medlemskap i døren ved å betale en tilleggspris på 150kr. (Tillegget kan endre seg før åpningen.)

Bli med som crew!

Dersom du ønsker å hjelpe til med rigging og drifting av TrøndeLAN, kan du søke opptak i CaG:Event. CaG:Event er en crew-gruppe i Casual Gaming som settes sammen før TrøndeLAN og oppløses etterpå, for å støtte de andre crew-gruppene. Vanlige arbeidsoppgaver inkluderer vanligvis opprigg, nedrigg og kioskvakt. Søk opptak til CaG:Event her. Dersom du er interessert i å bli med som permanent crew i Casual Gaming, så finner du opptaksinfo på samme siden. Alt crew får gratis inngang, gratis mat (chilli con carne) og sitteplass (permanent crew sitter ved crew-raden).