Informasjon om TrøndeLAN 2018

Informasjon og kommunikasjon:

Det er viktig at alle som deltar på arrangementet sjekker Discord jevnlig. Her vil vi dele all viktig informasjon angående arrangementet, våre fasiliteter og konkurranser. I tillegg til dette er dette deltakernes raskeste og enkleste måte å få besvart eventuelle spørsmål til Crew. Deltakere som deltar i konkurranser oppfordres til å sjekke Discord ekstra ofte, da all informasjon om konkurransene vil bli publisert her.

Casual Gaming Discord invite link: https://discord.gg/TENjrqs

Pakkeliste:

Utstyr som burde medbringes:

  • 10 meter TP-kabel
  • Strømforgrener (NB. se regler for strøm)
  • Liggeunderlag/madrass og sovepose

Mat og drikke

  • Det er viktig å få i seg nok mat og drikke i løpet av helgen.
  • Vi har et godt kiosktilbud, men hvis man har spesielle behov/allergier må man ha med egen mat (vi selger dessverre ikke allergivennlig mat).

Sikkerhet/tyveri:

Det har ikke vært tyveri på Trøndelan ved tidligere arrangementer, men vi oppfordrer likevel deltakerene til å passe på utstyret sitt. Når man forlater plassen bør man få venner/de man sitter med til å holde et øyet med tingene sine. Mobiltelefon, nøkler og lommebok bør deltakerne ha med seg til en hver tid. Casual Gaming tar ikke ansvar for tyveri av personlige eiendeler.

Strøm:

Du har selv ansvar for at medbragt utstyr er driftsikkert og ikke medfører brannfare og elektriske problemer. En skadet skjøteledning/strømforgrener kan være svært brannfarlig! Ved tidligere arrangementer har skadet utstyr ført til store elektriske problemer. Vi har derfor innført nulltoleranse, hvor benyttelse av skadet/farlig utstyr kan føre til at ikke får lov til å koble seg til strømnettet resten av arrangementet, eller til at utbedringen er godkjent av Crew.

Ting man må se etter:

  • Brudd i ledning/synlige ledninger.
  • Sprukket plastikk/hull i utstyret.

Det vil bli utført tilfeldige kontroller av mistenkelig utstyr i løpet av arrangementet.

Strømuttak

Vi har beregnet to strømuttak per deltakere, så hvis du trenger flere vi anbefaler at alle tar med egen forgreiner.

Utstyr

Hvitevarer som kjøleskap, vannkoker, mikrobølgeovn ol. er ikke tillatt. Strøm skal kun benyttes til medbragt konsoll/datautstyr.

Regler:

Rusfritt

Trøndelan er et rusfritt arrangement. Alkohol og andre rusmidler er ikke tillatt i lokalene (dette betyr at du ikke kan bruke eller ta med rusmidler i lokalene). Eventuelle overtredelser fører til utestengelse fra resten av arrangementet og eventuell politianmeldelse. El-sigaretter er også forbudt i lokalene.

Deltakerbånd

Deltakere skal til en hver tid ha på seg deltakerbånd. Mangel på dette kan føre til utestengelse. Ved inngang i hallen må man vise båndet til vaktene. Det vil bli utført tilfeldige kontroller av bånd i løpet av helgen.

Crewområdet

Avsperret området merket med “Crew” er kun for crewmedlemmer. Adgang forbudt for øvrige deltakere.

Soveplass

Det er ikke lov å sove på plassen din grunnet brannsikkerhet. Egne adskilte soveområder er satt opp.

Ordensregler

Her gjelder Kardemommeloven

Skade av utstyr

Casual Gaming og Crew har ikke ansvar for medbrakt utstyr o.l. Husk reiseforsikring.

Ulovlige deltakere

Personer som har sneket seg inn vil bli bortvist fra området. Eventuelle betalende deltakere som har bistått vedkommende vil også bli utestengt resten av arrangementet.