TrøndeLAN 2020

Banner
Start time 09. October 2020, 18:00
End time 11. October 2020, 15:00
Location Utleirahallen, Utleirvegen 99, 7036 Trondheim

Velkommen til TrøndeLAN 2020!

Trondheims største datatreff vil nok engang bli arrangert av Casual Gaming og vi gleder oss stort allerede. :D

Tid og sted er satt til 9.–11. oktober i Uleirahallen. Vær oppmerksom på at vi har flyttet til ny idrettshall i år enn hvor vi tidligere har holdt TrøndeLAN.

Billetter, konkurranser og annen info vil bli lagt ut i god tid før treffet. Følg arrangementet på Facebook for å få varsel. GAME ON!


Viktig informasjon

Regler

Les nøye gjennom de gjeldene reglene før du møter opp på TrøndeLAN (ja, du må faktisk lese gjennom hele siden). Brudd på disse vil bli tatt svært alvorlig. Det er spesielt viktig at du ikke tar med brannfarlig utstyr, at du passer på eget utstyr, at du vet hvor som er lov å sove, at du scanner PC-en din med antivirusprogramvare før du ankommer og at du tar med ID. Dersom du skal delta på konkurranser, gjelder også generelle konkurranseregler.

Deltagere under 16 år

Dersom deltageren er under 16 år, kreves ut utfylt samtykkeskjema signert av et forelder/en foresatt. Deltageren slipper ikke inn om dette ikke medbringes. Se også denne siden med mer nyttig informasjon til foreldre.

COVID-19

Vi må alltid forholde oss til de gjeldene regler fra nasjonale myndigheter med tanke på smittevern og risiko med tanke på COVID-19. Hvilke regler det gjelder på datoen til TrøndeLAN 2020 er foreløbig uklart, men Casual Gaming og Bitfix Gaming vil følge nøye med og oppdatere seg på retningslinjene som kommer. Hver deltager har selv ansvar for å overholde regler og retningslinjer for å holde smitterisikoen til et minimum. Vask hendene ofte med såpe, og nys /host i et papirhåndkle eller armkroken. Bruk antibac om ikke du har tilgang på såpevask.

Kommunikasjon

For kommunikasjon og støtte blant deltagere og mellom deltagere og crew, brukes Discord. Vi anbefaler alle å bli med i Discord-serveren Casual Gaming og følge med på viktig informasjon som blir lagt ut underveis.

Pakkeliste

For forslag til hva som er lurt å ta med seg, så kan du se pakkelisten vår. Vi har enkle stoler tilgjengelig, men du kan gjerne ta med egen dersom du foretrekker det.

Mat og drikke

Vi har kiosk som er åpen på dag- og kveldstid der vi selger drikke, varmmat og snacks. Vi har mikrobølgeovn og vannkoker dersom dere ønsker å ta med mat selv. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta hensyn til matallergier, så vi ber alle med betydelige matallergier om å bringe egen mat. Vi foretrekker å ta betaling via Vipps, men tar også kort og kontant.

Soving og hygiene

Vi har soveområde for deltagere som tar med madrass og dyne/sovepose. Som nevnt i reglene er det ikke tillatt å sove andre steder i hallen grunnet brannsikkerhet. Hallen har garderober og dusjer for menn og kvinner.

Strøm og nettverk

Hver deltager får ett strømuttak der du kan koble til egen strømforgrener til eget utstyr. Vi anbefaler at du ikke tar med unødvendig strømkrevende utstyr. Som nevnt i reglene er du selv ansvarlig for at utstyret ditt er i driftssikker tilstand. Hver deltager for også ett nettverksuttak type RJ45, der du kan koble til egen nettverkskabel. Egne nettverksswitcher, rutere og annet er ikke tillatt. Vi har også WiFi. Som nevnt i reglene, forventes det at du har scannet PC-en din for virus før du ankommer.


Billetter

Alle billettene varer hele helgen. Du kan reservere plass etter billettkjøp gjennom setekartene i menyen på toppen. Billettene inkluderer medlemskap i Casual Gaming, se seksjonen lenger nede dersom du lurer på hva det innebærer. Dersom du ikke ønsker å bli medlem, kan du heller betale en høyere pris i døren. Mer informasjon om billettene legges ut når billettene blir lagt ut for salg.

Om medlemskap i Casual Gaming

Alle billettene inkluderer medlemskap i den frivillige student- og ungdomsorganisasjonen Casual Gaming som arrangerer blant annet TrøndeLAN. Dette bidrar til at vi kan fortsette å arrangere og forbedre TrøndeLAN og andre arrangementer. Personopplysninger som blir gitt under registrering av medlemskap (navn, fødselsdato, adresse, email, telefon) blir kun sendt til Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser for interne registre og er nødvendig for at Casual Gaming skal kunne motta støtte fra Hyperion. Casual Gaming eller Hyperion vil ikke selge eller videresende disse personopplysningene til noen annen tredjepart. Dersom du ønsker å delta uten å få med gratis medlemskap, kan du kjøpe billetter uten medlemskap i døren ved å betale en tilleggspris på 150kr. (Tillegget kan endre seg før åpningen.)


Bli med som crew!

Dersom du ønsker å hjelpe til med rigging og drifting av TrøndeLAN, kan du søke opptak i CaG:Event. CaG:Event er en crew-gruppe i Casual Gaming som settes sammen før TrøndeLAN og oppløses etterpå, for å støtte de andre crew-gruppene. Vanlige arbeidsoppgaver inkluderer vanligvis opprigg, nedrigg og kioskvakt. Søk opptak til CaG:Event her. Dersom du er interessert i å bli med som permanent crew i Casual Gaming, så finner du opptaksinfo på samme siden. Alt crew får gratis inngang, gratis mat (chilli con carne) og sitteplass (permanent crew sitter ved crew-raden).


You need to login to sign up for the LAN.

No tickets are available at this time.