TrøndeLAN 2019 – 5-årsjubileum!

Start time 18. October 2019, 18:00
End time 20. October 2019, 12:00
Location Autronicahallen, Haakon VIIs gate 4
Adkomst med bil
Innkjøring fra Haakon 7. gate. NB: Det er få parkingsplasser på området.
Buss nr. 20
Bussholdeplassen Jørgen B. Lysholms vei ligger rett ved hallen.

TrøndeLAN 2019 – 5-årsjubileum!

Casual Gaming arrangerer TrøndeLAN for femte året på rad! Det blir konkurranser i populære spill, premieutdeling med pokaler, kioskservering og dusj- og sovemuligheter. Arrangementet er rusfritt, så her er det åpent for alle!

Konkurranser

Hovedkonkurranser:

Mindre konkurranser:

Premiepottene og mer info kommer senere. Vi kommer til å streame alle finalene på Twitch. Listen over alle konkurransene finnes i menyen på toppen.

Viktig informasjon

Regler

Les nøye gjennom de gjeldene reglene før du møter opp på TrøndeLAN (ja, du må faktisk lese gjennom hele siden). Brudd på disse vil bli tatt svært alvorlig. Det er spesielt viktig at du ikke tar med brannfarlig utstyr, at du passer på eget utstyr, at du vet hvor som er lov å sove, at du scanner PC-en din med antivirusprogramvare før du ankommer og at du tar med ID.

Deltagere under 16 år

Dersom deltageren er under 16 år, kreves ut utfylt samtykkeskjema signert av et forelder/en foresatt. Se også denne siden med mer nyttig informasjon til foreldre.

Kommunikasjon

For kommunikasjon og støtte blant deltagere og mellom deltagere og crew, brukes Discord. Vi anbefaler alle å bli med i Discord-serveren Casual Gaming og følge med på viktig informasjon som blir lagt ut underveis.

Pakkeliste

For forslag til hva som er lurt å ta med seg, så kan du se pakkelisten vår. Vi har enkle stoler tilgjengelig, men du kan gjerne ta med egen dersom du foretrekker det.

Mat og drikke

Vi har kiosk som er åpen på dag- og kveldstid der vi selger drikke, varmmat og snacks. Vi har mikrobølgeovn og vannkoker dersom dere ønsker å ta med mat selv. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta hensyn til matallergier, så vi ber alle med betydelige matallergier om ta med egen mat.

Soving og hygiene

Vi har soveområde for deltagere som tar med madrass og dyne/sovepose. Som nevnt i reglene er det ikke tillatt å sove andre steder i hallen grunnet brannsikkerhet. Hallen har garderober og dusjer for menn og for kvinner.

Strøm og nettverk

Hver deltager får ett strømuttak der du kan koble til egen strømforgrener til eget utstyr. Vi anbefaler at du ikke tar med unødvendig strømkrevende utstyr. Som nevnt i reglene er du selv ansvarlig for at utstyret ditt er i driftsikker tilstand. Hver deltager for også ett nettverksuttak type RJ45 ved enden av raden mot midtgangen, der du kan koble til egen nettverkskabel. Egne nettverksswitcher, rutere og annet er ikke tillatt. Vi har også WiFi. Som nevnt i reglene, forventes det at du har scannet PC-en din for virus før du ankommer.

Billetter

Alle billettene som kjøpes online inkluderer medlemskap i Casual Gaming. Se lenger nede for informasjon on medlemskapet. Billetter uten medlemskap kan bare kjøpes i døren. Billetter med medlemskap selges også i døren. Alle billettene varer hele helgen. Du kan reservere plass etter billettkjøp gjennom setekartene i menyen på toppen.

Standard-billett

Inkluderer inngang, en vanlig sitteplass for PC eller konsoll og tilgang til konkurransene. Bordet er 80x60cm.

  • Pris (inkl. medlemskap): 300kr
  • Pris (ekskl. medlemskap): 450kr (prisen kan endre seg)

VIP-billett

Lik Standard, men ved VIP-raden med mye større bord. Bordet er cirka 150x80cm.

  • Pris (inkl. medlemskap): 550kr
  • Pris (ekskl. medlemskap): 800kr (prisen kan endre seg)

Besøkende-billett

Inkluderer inngang og adgang til konkurransene, men ikke sitteplass for PC/konsoll.

  • Pris (inkl. medlemskap): 130kr
  • Pris (ekskl. medlemskap): 280kr (prisen kan endre seg)

Om medlemskap i Casual Gaming

Alle billettene inkluderer medlemskap i den frivillige student- og ungdomsorganisasjonen Casual Gaming som arrangerer blant annet TrøndeLAN. Dette bidrar til at vi kan fortsette å arrangere og forbedre TrøndeLAN og andre arrangementer. Personopplysninger som blir gitt under registrering av medlemskap, blir kun sendt til Hyperion - Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser for interne registre. Registrering av personopplysninger (navn, fødselsdato, adresse, email, telefon) er nødvendig for at Casual Gaming kan motta støtte fra Hyperion. Casual Gaming eller Hyperion vil ikke selge eller videresende disse personopplysningene videre til noen annen tredjepart. Dersom du ikke ønsker å bli medlem i Casual Gaming, så selger vi «anonyme» billetter i døren med et ekstragebyr.

Event-crew

Dersom du ønsker å hjelpe til med rigging og drifting av TrøndeLAN, kan du søke opptak i CaG:Event. CaG:Event er en crew-gruppe i Casual Gaming som settes sammen før TrøndeLAN og oppløses etterpå, for å støtte de andre crew-gruppene. Vanlige arbeidsoppgaver inkluderer vanligvis opprigg, nedrigg og kioskvakt. Søk opptak til CaG:Event her. Dersom du er interessert i å bli med som permanent crew i Casual Gaming, så finner du opptaksinfo på samme siden.


You need to login to sign up for the LAN.