Minecraft creative

Solo Participants 14

Mål

Bygg noe grafisk imponerende. Vi gjør denne konkurransen hesiktsmessig så lite begrenset som mulig.

Premier

1. plass: 500kr Coop-gavekort

2. plass: Goodie bag

Oppsett

Byggingen vil foregå på en felles lokal server med creative mode og et lite utvalg hjelpende plugins. Det vil bli benyttet områdebeskyttelse og blokklogging for å forhindre griefing og sabotasje fra andre deltagere, men alt som bygges vil være synlig for andre spillere på serveren (så lenge de finner det).

Påmelding og trekking av vinner

Send en e-post eller Discord-melding til [email protected] for å få byggerettigheter. Andre deltagere på LAN-et vil potensielt kunne koble til som spectators (kan endres). Påmeldingen holdes åpen under hele konkurransen. Konkurransen avsluttes lørdag kl. 22:00 og vinneren velges av crew eller Styret i Casual Gaming. Vinneren offentliggjøres under felles premieutdeling kl. 00:00 (midnatt etter lørdag).

Regler

  • Klient-mods som forenkler byggeprosessen regnes som cheating og fører til umiddelbar diskvalifikasjon. Dersom deltagere sender forespørsler om å bruke visse mods, kan vi velge å tillate de (vi kommer i tilfelle til å legge til en liste med unntak fra denne regelen).
  • Det er ikke tillatt å direkte plagiere andres bygg i Minecraft e.l., inkludert andre bygg på serveren og bygg funnet diverse steder på internett. Overbevisende plagiering fører til diskvalifikasjon. Etterligninger av virkelige bygg og bygg fra andre spill er naturligvis tillatt.

I tillegg gjelder generelle konkurranseregler.